Menu
EUR

Eiken palen | Eikenhout palen

5 Producten
Toon:
Eiken paal 20x20 cm
Eiken paal 20x20 cm
€300,56 €248,40
€82,80 per meter
 
Eiken paal 15x15 cm
Eiken paal 15x15 cm
€147,02 €121,50
€40,50 per meter
 
Eiken paal 12x12 cm
Eiken paal 12x12 cm
€108,20 €89,42
€29,81 per meter
 
Eiken paal 10x10 cm
Eiken paal 10x10 cm
€75,14 €62,10
€22,77 per meter
 
Eiken paal 7x7 cm
Eiken paal 7x7 cm
€30,43 €30,43
€10,14 per meter
 
Toon 1 - 5 van 5
Eiken palen | Eikenhout palen

Eiken palen worden in de praktijk bijzonder vaak gebruikt. Ze kunnen dan ook worden ingezet bij het realiseren van de meest uiteenlopende constructies. Indien je kiest voor het gebruik van dergelijke palen ben je niet alleen verzekerd van een mooie uitstraling, bovendien zal je ook nog eens kunnen rekenen op een geweldige kwaliteit. Eikenhout palen kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zorgt er in de praktijk in ieder geval voor dat je aanspraak kan maken op heel wat interessante voordelen. Zoek dus zeker en vast niet verder en plaats jouw bestelling vandaag nog!

Waarom gebruikmaken van eiken palen?

Dat er in de praktijk zo veelvuldig gebruik wordt gemaakt van eiken palen zal meer dan waarschijnlijk niemand verbazen. Het moet dan ook gezegd dat er best wel wat interessante voordelen aan verbonden zijn. De belangrijkste voordelen waar je hierbij op kan rekenen zijn de volgende:

 • De palen staan erom bekend over een zeer lange levensduur te beschikken;
 • Het eikenhout is sterk en beschikt over een aanzienlijke draagkracht;
 • Het robuuste karakter van deze houtsoort zorgt voor een prachtige uitstraling;
 • Deze houtsoort komt tot haar recht in elke stijl van interieur (en tuin).

Naast bovenstaande spreekt het uiteraard voor zich dat ervoor kan worden gekozen om de eiken palen aan te schaffen in tal van uiteenlopende afmetingen. Heb je eerder behoefte aan maatwerk? Ook dan is er heel wat mogelijk. Neem daarvoor zeker contact op met onze klantenservice.

In welke afmetingen kan je ze precies bestellen?

Indien je een blik werpt op ons aanbod met eiken palen zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen menig aantal verschillende opties. De afmetingen waar je een keuze tussen kan maken zijn in ieder geval hieronder terug te vinden:

 • Exemplaren van 7x7 centimeter;
 • Exemplaren van 10x10 centimeter;
 • Exemplaren van 12x12 centimeter;
 • Exemplaren van 15x15 centimeter;
 • Exemplaren van 20x20 centimeter.

Heb je behoefte aan verschillende eiken palen die beschikken over hetzelfde formaat? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat je daarbij zomaar zal kunnen rekenen op het ontvangen van een zogenaamde kwantumkorting. Hoe meer dezelfde exemplaren je aankoopt, des te hoger deze korting kan oplopen. Het spreekt voor zich dat dit zorgt voor een zeer interessant financieel voordeel.

Waar verder nog rekening mee houden bij het kopen?

De belangrijkste aandachtspunten waar je rekening mee zal willen houden bij het kopen van eikenhout palen hebben we op deze pagina reeds voor je op een rijtje gezet. Dit gezegd hebbende dien je wel nog even na te denken over de gewenste bewerking. Op dit vlak kan je kiezen voor:

 • Fijnbezaagd;
 • Geschaafd.

Verder bestaat de kans dat je niet alleen maar behoefte zal hebben aan eiken palen, maar ook aan nog enkele andere bouwartikelen. Ook deze zijn bij ons te kopen. Denk wat dit betreft dan onder meer aan eiken balken of een eiken regel. Geef jij eerder de voorkeur aan het kopen van eikenhout op maat zoals bijvoorbeeld eiken planken op maat? Ook dit is absoluut een mogelijkheid.

Behoefte aan eikenhout palen met een grotere lengte?

Standaard is het zo dat je bij het bestellen van eiken palen over de mogelijkheid beschikt om te kiezen voor een lengte oplopend tot 700 centimeter. Dit gezegd hebbende maken we het hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. mogelijk om een lengte tot 950 centimeter te laten realiseren. Let wel, op het ogenblik dat je hier behoefte aan hebt dien je wel rekening te houden met een toeslag op de aankoopprijs. Deze toeslag is het vervolg van de hoger uitvallende transportkosten bij deze lengte. Hoe dan ook, ook wanneer je behoefte hebt aan eiken palen die beschikken over een langere lengte dan degene die standaard wordt aangeboden is dat dus absoluut geen enkel probleem.

Bestel jouw eiken palen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Wil je graag bepaald tuinhout kopen? Dan is het niet meer dan logisch dat je daarvoor in eerste instantie op zoek zal willen gaan naar een geschikte partij om dat bij te kunnen doen. Wat dit betreft zal je tot de conclusie komen dat wij hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. voor jou heel wat interessants in petto hebben. Enkele van onze belangrijkste troeven zijn dan ook de volgende:

 • Het kopen van eiken palen kan gebeuren in verschillende formaten;
 • Indien je een extra lange lengte nodig hebt is dat perfect mogelijk;
 • Je kan rekenen op een zogenaamde volumekorting bij grotere kopen;
 • Vanaf een bestelbedrag van 1.500 euro geniet je van gratis verzending.

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. begrijpen we als geen ander dat bouwen en verbouwen aanzienlijke kosten met zich meebrengt. Vanwege deze reden trachten wij dan ook alles in het werk te stellen om onze klanten altijd de best mogelijke prijs aan te kunnen bieden. Dat niet alleen voor wat het kopen van eikenhout palen betreft, maar ook voor wat de verzending betreft. Dit zorgt ervoor dat je jouw eiken palen bij ons altijd tegen de interessantste voorwaarden kan bestellen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!