Menu
EUR

Plexiglas op maat

7 Producten
Toon:
EPDM dak set 4,5 meter breedte
-20%
EPDM dak set 4,5 meter breedte
€350,67 €289,81 €280,54 €231,85
 
EPDM dak set 6 meter breedte
-20%
EPDM dak set 6 meter breedte
€495,34 €409,37 €396,28 €327,50
 
EPDM dak set 9 meter breedte
-20%
EPDM dak set 9 meter breedte
€619,28 €511,80 €495,42 €409,44
 
EPDM dak set 3,75 meter breedte
-20%
EPDM dak set 3,75 meter breedte
€323,07 €267,00 €258,46 €213,60
 
EPDM dak set 3 meter breedte
-20%
EPDM dak set 3 meter breedte
€295,46 €244,18 €236,36 €195,34
 
EPDM dak set 7,5 meter breedte
-20%
EPDM dak set 7,5 meter breedte
€535,44 €442,51 €428,35 €354,01
 
Toon 1 - 7 van 7
Plexiglas op maat

Plexiglas op maat bestellen zorgt ervoor dat je kan rekenen op alle voordelen die zijn verbonden aan plexiglas samen met de extra troeven die maatwerk met zich meebrengt. Door de jaren heen hebben we kunnen vaststellen dat het gebruik van plexiglas zowel door bedrijven als door particulieren veel meer is omarmd. Dat is het gevolg van het grote aantal voordelen die er aan het gebruik van dit materiaal verbonden zijn. In ieder geval, ben jij nog op zoek naar een geschikte partij die voor jou kwalitatief en vooral ook financieel voordeel plexiglas op maat kan maken? Dan zal je alleen maar tot de conclusie komen dat wij jou hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. van dienst kunnen zijn.

Wat moet je weten over plexiglas?

Voor heel wat mensen geldt dat ze het vermoeden hebben dat plexiglas een vorm van glas is. Dat is niet juist. In plaats daarvan is plexiglas eigenlijk een duur woord voor zogenaamde thermoplastische kunststof. Voor deze kunststof geldt dat er in de praktijk nog andere benamingen ook voor bestaan. Denk hierbij dan meer bepaald aan de volgende:

 • Acrylaat;
 • Perspex;

Vaak wordt gedacht dat plexiglas vrij nieuw is. Dat is echter niet zo. Ze verscheen dan ook voor het eerst op de markt in het jaar 1928 in de Russische hoofdstad Moskou. Dit betekent dat dit materiaal reeds even meedraait op de markt. Dit gezegd hebbende is ze pas de laatste jaren echt populair geworden. Dat is het gevolg van verschillende factoren. Niet alleen is het immers zo dat de voordelen door steeds meer mensen en bedrijven worden herkend, daarnaast is het ook eenvoudiger mogelijk geworden om plexiglas op maat te laten maken. Wanneer je op zoek bent naar een partij die dit laatste voor jou kan realiseren kunnen wij je alvast met zekerheid van dienst zijn.

Op welke voordelen kan je rekenen bij plexiglas?

Dat onder meer plexiglas op maat door de jaren heen zo populair is geworden is vooral te wijten aan het grote aantal voordelen die eraan verbonden zijn. Voor heel wat mensen, maar ook bedrijven geldt dat ze deze voordelen lang niet hebben herkend… tot nu. Verschillende toepassingen waarvoor vroeger gebruik werd gemaakt van gewoon glas worden nu gerealiseerd met plexiglas. Dat is het gevolg van het feit dat je bij het gebruik van dit materiaal kan rekenen op de volgende voordelen:

 • Plexiglas is veel sterker in vergelijking met gewoon glas;
 • Het materiaal beschikt over een veel lichter gewicht;
 • Plexiglas kan prima worden bewerkt;
 • Je kan altijd rekenen op een echt duurzaam materiaal;
 • Ze is veel veiliger in gebruik in vergelijking met gewoon glas.

Plexiglas op maat laten maken zorgt er altijd voor dat je niet alleen kan rekenen op een eindresultaat op maat van jouw wensen, daarnaast is het ook zo dat je kan rekenen op een aanzienlijk betere veiligheid. Ga je op een zeker ogenblik verhuizen? Dan zal je tot de conclusie komen dat bijvoorbeeld een groot plexiglas voorzetraam niet alleen een stuk veiliger is om te verplaatsen, maar bovendien ook nog eens een behoorlijk stuk eenvoudiger te verhuizen is door haar beperkte gewicht.

Waar rekening mee houden bij plexiglas op maat bestellen?

Wanneer je een bestelling voor plexiglas wenst te plaatsen zal je uiteraard een keuze kunnen maken tussen twee verschillende mogelijkheden. Of je kiest voor standaard plexiglas of je kiest voor het aanschaffen van plexiglas op maat. Wanneer je kiest voor deze laatste mogelijkheid zal je uiteraard tot de conclusie komen dat er verschillende gegevens bij het invoeren van je bestelling aangegeven dienen te worden. Het gaat hierbij dan meer bepaald om de volgende:

 • Over welke dikte dient je plexiglas op maat te beschikken?
 • Wat moet de lengte zijn van de plexi glasplaat die je wil laten maken?
 • Vergeet ook zeker niet om de breedte in centimeters aan te geven.

Je moet er bij de bovenstaande zaken wel rekening mee te houden dat er sprake kan zijn van bepaalde maximale afmetingen. Bij het bestellen van plexiglas op maat moet je dan ook rekening houden met een lengte van bijvoorbeeld maximaal 305 centimeter of een breedte van maximaal 205 centimeter. Het spreekt voor zich dat je verder uiteraard ook niet mag vergeten om aan te geven hoeveel exemplaren je van plexiglas op maat wenst te laten maken. Dit is natuurlijk ook belangrijk.

Voor welke toepassingen kan je ze allemaal gebruiken?

Plexiglas op maat laten maken zorgt ervoor dat je ze kan gaan gebruiken in tal van uiteenlopende situaties. Dit betekent concreet dat je het plexiglas kan gebruiken als onder meer:

 • Voorzetraam;
 • Tijdelijke beglazing;
 • Veranda platen.

Voor de platen geldt dat ze zich kenmerken door verschillende interessante voordelen. In eerste instantie kan je ze niet alleen eenvoudig schoonmaken, maar daarnaast ook schoon houden. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het immers ook zo dat ze bekend staan vanwege hun geweldige levensduur. In ieder geval, wanneer je er nog geen goed beeld van hebt waar je plexiglas allemaal voor kan gebruiken is het zeker de moeite waard om je hier nog even verder in te verdiepen. Op deze manier zal je immers ongetwijfeld enkele keren voor een verrassing komen te staan.

Bestel ook jouw plexiglas op maat vandaag nog

Alle informatie en vooral alle voordelen die staan opgenomen op deze pagina hebben er ongetwijfeld voor gezorgd dat ook jij overweegt om over te gaan tot het kopen van plexiglas op maat. Wanneer dit inderdaad het geval is zal je jouw bestelling graag willen plaatsen bij een geschikte partij. Handelsonderneming van Viegen B.V. wordt vaak bestempeld als een absolute specialist op het gebied van maatwerk en plexiglas op maat vormt daar absoluut geen uitzondering op.

Wij maken het voor onze klanten mogelijk om volledig zelf aan te geven over welk formaat hun plexiglas dient te beschikken. Heb je dus met andere woorden plexiglas nodig voor een bepaald project en heb je daarvoor zeer specifieke eigenschappen in gedachten? Dan zal je tot de conclusie komen dat wij je hier zonder ook maar enig probleem bij kunnen helpen. Heb je hier mogelijks nog bepaalde vragen over? Dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Te bestellen door particulieren en bedrijven

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid aan om plexiglas op maat te laten maken. Heb jij dus met andere woorden een bepaald project waarvoor je plexiglas op maat wenst te laten maken? Dan kan je daarvoor altijd bij ons terecht. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk van onze klanten perfect te kunnen bieden waar ze behoefte aan hebben. Dit uiteraard ook nog eens tegen een zeer interessante prijs.

Gratis verzending van jouw bestelling

We stellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. alles in het werk om ervoor te zorgen dat we onze klanten plexiglas op maat kunnen aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijs. Dat betekent niet alleen dat we de kosten voor het plexiglas zelf zo beperkt mogelijk houden, wat bovendien ook te denken van de verzendkosten? Ook voor deze laatste geldt dat we zo altijd zoveel mogelijk binnen de perken houden. Plaats je bij ons een bestelling ter waarde van minstens 1.500 euro? Dan zal je altijd kunnen rekenen op gratis verzending. Het hoeft niet gezegd dat op deze manier jouw plexiglas op maat tegen nog interessantere voorwaarden kan worden aangekocht.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!