Menu
EUR

Golfplaten

28 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 28
Golfplaten

Bij het realiseren van verschillende soorten gebouwen wordt er vandaag de dag veelvuldig voor gekozen om gebruik te maken van golfplaten. Verschillende redenen liggen daarvan aan de basis. In eerste instantie kan er worden vastgesteld dat deze bouwmaterialen zeer veelzijdig en praktisch zijn in gebruik. Bovendien is het ook nog eens dat voor een golfplaat geldt dat deze ook zeer budgetvriendelijk is. Ben jij ook van plan om gebruik te gaan maken van deze bouwmaterialen, maar zou je er graag in eerste instantie wat meer over te weten willen komen? Dat kan op deze pagina. Uiteraard ben je bovendien ook voor het kopen van deze golvende profielen bij ons aan het juiste adres. Vergeet dus zeker ook niet om even een kijkje te nemen in ons omvangrijke aanbod!

Wanneer kan je kiezen voor golfplaten als dakbedekking?

In de praktijk is het natuurlijk zo dat er heel wat verschillende mogelijkheden op de markt zijn terug te vinden op gebied van dakbedekking. Toch is het zo dat golfplaten sinds jaar en dag zowat de populairste mogelijkheden zijn onder heel wat professionals en amateurklussers. Voor deze vorm van dakbedekking geldt dan ook in eerste instantie dat het kan worden toegepast bij een groot aantal verschillende soorten panden. Het gaat hierbij dan niet alleen om woningen en magazijnen, maar bijvoorbeeld ook om carports evenals stallen en schuren. Ben je op zoek naar een interessante en bovendien ook financieel toegankelijke vorm van dakbedekking voor je tuinhuis of serre? Ook dan is het zo dat je het plaatsen van een golfplaat absoluut in overweging kan nemen.

Verkrijgbaar in verschillende soorten materialen

Indien je een blik werpt op het aanbod met golfplaten hier bij van Viegen Handelsonderneming zal het meteen duidelijk worden dat je deze vorm van dakbedekking kan aanschaffen in verschillende materialen. Voor veel mensen is het niet meteen duidelijk voor welk type materiaal zij nu precies moeten kiezen. De verschillende materialen waar je bij ons een keuze uit kan maken zijn:

  • Staal;
  • Vezelcement;
  • Polycarbonaat.

Voor elk soort materiaal geldt dat ze over haar eigen voor- en nadelen beschikt. Neem nu bijvoorbeeld golfplaten die zijn gemaakt van staal. Voor deze exemplaren geldt bijvoorbeeld dat deze zwaarder zijn in vergelijking met exemplaren die zijn gemaakt van aluminium. Daar staat echter tegenover dat staal aanzienlijk steviger is. Wij vinden het ook niet alleen belangrijk dat onze klanten zijn verzekerd van een goede kwaliteit, daarnaast hebben we ook oog voor het kostenplaatje. Wij begrijpen immers als geen ander dat bouwen en verbouwen behoorlijk wat kosten met zich mee kan brengen. Door te kiezen voor stalen golfplaten ben je alvast verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit oplossing voor jouw dak. Uiteraard zijn ook de andere opties het overwegen waard.

Waarom kiezen voor een vezelcement golfplaat?

Nog een zeer populaire optie die op de markt is terug te vinden zijn de golfplaten die zijn gemaakt van vezelcement. Voor deze exemplaren geldt dat ze niet alleen sterk, maar ook zeer duurzaam zijn. De vormvaste eigenschappen waarover ze beschikken zorgen ervoor dat ze zijn opgewassen tegen vrijwel alle weersinvloeden. Bovendien is het zo dat je er op kan rekenen dat de vorming van condens bij vezelcementplaten aanzienlijk minder vaak voorkomt. Dit is het gevolg van het feit dat het materiaal over een damp-open eigenschappen beschikt. Bovendien is er ook sprake van een waterbufferend vermogen. Het zijn deze niet onbelangrijke voordelen die er in de praktijk voor zorgen dat heel wat mensen haast blind kiezen voor het kopen van een dergelijk type golfplaat.

Wat maakt de keuze voor een golfplaat van polycarbonaat zo interessant?

Wanneer je de kosten voor je dakbedekking zo beperkt mogelijk wenst te houden zal je kunnen vaststellen dat het meer dan de moeite waard kan zijn om te kijken in de richting van kunststof exemplaren. Voor deze golfplaten geldt dat er een keuze kan worden gemaakt uit diverse opties. Het gaat hierbij dan onder meer om:

  • Polyester;
  • PVC;
  • Polycarbonaat.

Voor kunststof exemplaren geldt dat ze eveneens over verschillende voordelen beschikken. Zo zijn deze golfplaten niet alleen zeer flexibel, daarnaast zijn ze ook stootvast en zijn ze uitstekend bestand tegen alle verschillende soorten weersomstandigheden. Wanneer je een blik werpt op het assortiment hier bij van Viegen Handelsonderneming zal je onder meer kunnen vaststellen dat wij doorzichtige golfplaten in ons aanbod hebben opgenomen. Hiervoor geldt dat ze bij uitstek geschikt zijn om te gebruiken voor het realiseren van bijvoorbeeld een terrasoverkapping.

Bestel jouw golfplaten nu hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Voor bijzonder veel mensen geldt dat ze eigenlijk meteen zijn overtuigd van de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van golfplaten als dakbedekking. Geldt dat ook voor jou? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Hier bij van Viegen Handelsonderneming maken we het voor onze klanten dan ook mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende exemplaren. Niet alleen wordt er een onderscheid gemaakt op vlak van materiaal, dat geldt zeker ook voor de afmetingen waarover de golfplaten beschikken. Ongeacht het soort materiaal waar jouw voorkeur ook naar uit mag gaan, je kan dus altijd een geschikt exemplaar in ons aanbod terugvinden!

In ieder geval, ben jij ook op zoek naar een interessante vorm van dakbedekking die niet alleen kwalitatief, maar bovendien ook financieel toegankelijk is? Dan is het kopen van één van de verschillende soorten golfplaten uit ons assortiment absoluut meer dan de moeite waard!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!