Menu
EUR

Aluminium profielen op maat

24 Producten
Toon:
Toon 13 - 24 van 24
Aluminium Panel® profiel
Aluminium Panel® profiel
€20,57 €17,00
€17,00 per meter
 
Aluminium U-profiel 32 mm
Aluminium U-profiel 32 mm
€11,70 €9,67
€9,67 per meter
 
Aluminium U-profiel 10 mm
Aluminium U-profiel 10 mm
€6,45 €5,33
€5,33 per meter
 
Aluminium koker 10x10 cm - 4 mm
Aluminium koker 10x10 cm - 4 mm
€189,37 €156,50
€39,13 per meter
 
Aluminium onderprofiel Wandfix®
Aluminium onderprofiel Wandfix®
€128,87 €106,50
€17,75 per meter
 
Aluminium Klick® kap
Aluminium Klick® kap
€11,70 €9,67
€9,67 per meter
 
Aluminium Wandfix® zijprofiel
Aluminium Wandfix® zijprofiel
€68,61 €56,70
€9,45 per meter
 
Aluminium Wandfix® bovenprofiel
Aluminium Wandfix® bovenprofiel
€109,80 €90,74
€15,12 per meter
 
Toon 13 - 24 van 24
Aluminium profielen op maat

Zowel bij het bouwen van een nieuwe als bij het verbouwen van een bestaande woning wordt er tegenwoordig veelvuldig gebruik gemaakt van aluminium profielen. Deze keuze is voor een groot deel gebaseerd op het feit dat aluminium uiteraard bekend staat als één van de meest duurzame materialen die er op de markt voor handen zijn. Bovendien is het zo dat ook een aluminium profiel op maat laten maken tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor kan je er op rekenen dat het profiel dat voor jou wordt gemaakt perfect is afgestemd op jouw verwachtingen. In ieder geval, heb jij ook behoefte aan profielen gemaakt van aluminium? Dan kunnen wij deze alvast zonder probleem leveren.

Wat zijn de voordelen van een aluminium profiel?

Voor verschillende materialen die op de markt zijn terug te vinden geldt dat ze er bekend om staan over een bijzondere stevigheid te beschikken. Dit geldt niet alleen voor polycarbonaat platen, maar ook voor aluminium profielen. Hiermee hebben we meteen één van de belangrijkste voordelen aangehaald. Wanneer je bij jouw woning graag wil kunnen rekenen op schrijnwerk welke tegen een stootje kan, dan kan de keuze voor aluminium al vrij snel zijn gemaakt. Bovendien geldt voor dit materiaal dat ze ook niet zal roesten en dat ze niet snel zal gaan uitzetten. Ook dit zijn uiteraard allerminst onbelangrijke voordelen. Er zijn er echter nog heel wat meer.

Het feit dat je kan kiezen voor het laten maken van een aluminium profiel op maat zorgt er in de praktijk voor dat er werkelijk voor iedereen en voor elke situatie wat wils te kopen is. Daarnaast zorgt de kwaliteit van aluminium profielen er ook voor dat je kan rekenen op een extra zekerheid voor wat de veiligheid van je woning betreft. Inbreken wordt immers een stuk lastiger. Tel daar ook nog eens bij op dat profielen van aluminium ook de isolerende eigenschappen van je huis een duwtje in de rug kunnen geven en er zijn duidelijk heel wat goede redenen aan te halen waarom ook jij zou kunnen overwegen om van deze profielen gebruik te gaan maken.

Je kan ze ook perfect op maat laten maken

Uiteraard spreekt het voor zich dat je een keuze kan maken tussen verschillende standaard aluminium profielen. Dit gezegd hebbende beschik je ook over de mogelijkheid om te kiezen voor een aluminium profiel op maat. Kies je voor deze laatste optie? Dan spreekt het voor zich dat je de beschikking krijgt over een perfect maatwerk profiel. Dit bovendien ook tegen een scherpe prijs.

Jouw aluminium profielen zeer snel geleverd

Wanneer je terecht komt op de profielpagina van één van de door jou gekozen aluminium profielen zal je tot de conclusie komen dat er daarop steeds wordt aangegeven hoeveel de actuele voorraad bedraagt. De leveringstermijn waar je op kan rekenen is uiteraard afhankelijk van deze voorraad. Merk je op dat alle gewenste profielen gewoon in stock zijn bij ons? In dat geval kan je bij een bestelling voor 12h00 de volgende werkdag reeds over jouw bestelling beschikken. Heb je dus met andere woorden dringend behoefte aan (extra) aluminium profielen? Dan kunnen wij jou van dienst zijn!

Aluminium profiel op maat laten maken

Ben je op zoek naar aluminium profielen die geheel op maat gemaakt of aangekocht kunnen worden op basis van jouw wensen en verwachtingen? Dat is geen probleem. Bij Handelsonderneming van Viegen B.V. maken we het voor onze klanten mogelijk om de onderstaande keuzes te maken:

  • Over welke kleur dient je aluminium profiel te beschikken?
  • Wat is de gewenste lengte voor de profielen die je wenst te kopen?
  • Moeten de aluminium profielen die je wenst te kopen op lengte worden gezaagd?

Naast bovenstaande spreekt het voor zich dat je in ons aanbod tal van verschillende soorten profielen van aluminium terug kan vinden. Op deze manier is er altijd wel een exemplaar te kopen die over de hele lijn aan jouw verwachtingen zal weten te voldoen.

Bestel ook jouw aluminium profielen vandaag nog

Ben jij overtuigd om jouw aluminium profielen te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.? Dat is natuurlijk geweldig nieuws! Voordat je je bestelling definitief af gaat ronden kan het echter de moeite waard zijn om ook nog even de rest van ons riante assortiment te ontdekken. De kans is immers zeer groot dat je voor het bouwen of verbouwen van je woning nog behoefte hebt aan één of meerdere andere materialen ook. Slechts enkele andere materialen die wij aan kunnen bieden zijn:

Heb jij nog behoefte aan één of meerdere van de bovenstaande artikelen of misschien nog wel aan andere bouwmaterialen uit ons assortiment? Dan is het uiteraard altijd interessant om deze samen te bestellen. Op deze manier hoef je namelijk maar één keer een bestelling te plaatsen terwijl je verder mogelijks ook kan rekenen op gratis verzending. Vanaf een bestelbedrag van minstens 1.500 euro zal jouw bestelling immers volledig gratis worden verzonden. Het hoeft niet gezegd dat dit het kopen van jouw aluminium profielen bij ons alleen maar financieel nog interessanter maakt.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!