Menu
EUR

Vezelcement golfplaten

7 Producten
Toon:
Toon 1 - 7 van 7
Vezelcement golfplaten

Vezelcement golfplaten zijn sinds jaar en dag zowat de populairste golfplaten die op de markt zijn terug te vinden. Dat is het gevolg van de vele interessante voordelen die er aan verbonden zijn. Kenmerkend voor deze vorm van dakbedekking is dat het over vochtregulerende eigenschappen beschikt. Dit betekent concreet dat ze waterdicht zijn. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat deze dakbedekking tegelijkertijd ook over een damp-open karakter beschikt. Dit heeft als resultaat dat condensvorming op de platen kan worden voorkomen. Overweeg jij eveneens het kopen van golfplaten die zijn vervaardigd uit vezelcement? Dan zal je meteen kunnen vaststellen dat je daarvoor hier bij van Viegen Handelsonderneming aan het juiste adres bent.

Wat is vezelcement eigenlijk precies?

Voor vezelcement golfplaten geldt dat ze worden vervaardigd uit zogenaamde PVA kunststof vezels. Voor deze vezels geldt dat deze worden gebonden door cement. Het gebruik van de kunststof vezels zorgt ervoor dat de platen hun sterkte verkrijgen. In het verleden was het zo dat er in plaats van deze vezels gebruik werd gemaakt van asbest. Echter is het zo dat het gebruik van dit materiaal tegenwoordig omwille van de risico's voor de gezondheid die het met zich meebrengt verboden is. Vanwege van deze reden moest er dan ook op zoek worden gegaan naar een alternatief. Dat alternatief werd dus uiteindelijk gevonden in de vorm van kunststof vezels. Om het doorvallen bij het monteren van de platen te reduceren werd ervoor gekozen om de platen in het midden uit te rusten met speciale veiligheidstrips die zijn gemaakt van het zogenaamde polypropyleen.

Wat zijn de voordelen van golfplaten vezelcement?

Golfplaten vormen een bijzonder populaire vorm van dakbedekking. Dit omwille van verschillende redenen. In eerste instantie staat deze vorm van dakbedekking erom bekend over een prima kwaliteit te beschikken. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze producten ook op financieel vlak beschikken over menig aantal interessante voordelen. Specifiek geldt voor veel mensen dat ze automatisch de voorkeur geven aan exemplaren die zijn gemaakt van vezelcement. Daar liggen de volgende voordelen van aan de basis:

  • Vezelcement golfplaten zijn vochtregulerend;
  • Ze beschikken over een damp-open karakter;
  • Ze staan bekend om hun geluiddempend vermogen;
  • Er is sprake van een goede brandwerendheid;
  • Golfplaten van vezelcement zijn onderhoudsarm.

De bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat de keuze voor vezelcement golfplaten voor veel mensen al snel is gemaakt. Ben jij ook vooral geïnteresseerd in het kopen van deze vorm van dakbedekking? Dan hoef je daarvoor niet meer verder te zoeken. Wij bieden onze klanten immers de meest interessante mogelijkheden aan.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Wanneer je graag vezelcement golfplaten wenst te kopen zal je kunnen vaststellen dat er in ons aanbod verschillende soorten afmetingen zijn terug te vinden. Dit betekent dat er altijd een golfplaat kan worden besteld die volledig zal weten te voldoen aan je verwachtingen. Enkele mogelijkheden waar je een keuze uit kan maken zijn onder meer de golfplaten van 110x121, 110x152, 110x183 en 110x213 centimeter. Heb je behoeften aan andere afmetingen? Dan is dat geen enkel probleem! Ook exemplaren die beschikken over de afmetingen 110x244, 110x275 en 110x305 centimeter behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ongeacht de afmetingen waar jij dus met andere woorden behoefte aan hebt, je kan ze zonder probleem in ons assortiment terugvinden.

Bestand tegen allerhande weersinvloeden

Bij het aanschaffen van een bepaalde vorm van dakbedekking spreekt het uiteraard voor zich dat je altijd grondig stil zal willen blijven staan bij de kwaliteit waarover het materiaal beschikt. Indien je kiest voor vezelcement golfplaten kan je er altijd op rekenen dat deze perfect bestand zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Dit komt de levensduur uiteraard alleen maar ten goede. Het is mede omwille van deze reden dat er regelmatig naar deze vorm van dakbedekking wordt verwezen als een uitstekende investering voor zowel op de korte als de lange termijn. De onderhoudsarme eigenschappen van de vezelcement golfplaten zorgen er bovendien voor dat je er eigenlijk vrij weinig omkijken naar hebt. Ook dat zal voor veel mensen uiteraard een allesbehalve onbelangrijk voordeel zijn.

Een uitstekend geluiddempend vermogen

Eveneens een zeer belangrijk voordeel waar je van bent verzekerd bij het kopen van vezelcement golfplaten heeft te maken met het feit dat deze producten zich kenmerken door werkelijk uitstekende geluiddempende eigenschappen. Dit lijkt op het eerste zicht misschien niet zo belangrijk, maar vergis je niet. Dat is het namelijk wel degelijk. De mogelijke geluidsoverlast die je anders kan ervaren als gevolg van bijvoorbeeld intense regenval of hagel wordt hierdoor namelijk sterk gereduceerd. Ook dit kan dan ook beslist een goede reden zijn om te kiezen voor het kopen van vezelcement golfplaten. Ook dit is dan ook zeker een punt om rekening mee te houden.

Koop jouw vezelcement golfplaten bij van Viegen Handelsonderneming

De informatie op deze pagina heeft je ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat er menig aantal zeer interessante voordelen zijn verbonden aan het gebruik van vezelcement golfplaten. Wanneer jij omwille van deze reden ook de keuze hebt gemaakt om gebruik te gaan maken van dit type van dakbedekking zal je tot de conclusie komen dat je daarvoor bij van Viegen Handelsonderneming aan het juiste adres bent. Niet alleen schotelen wij je een mooi assortiment voor bestaande uit golfplaten van vezelcement in verschillende afmetingen, daarnaast kan je ze ook nog eens kopen tegen een zeer interessante prijs. Je hoeft dan ook zeker niet meer verder te zoeken. Twijfel dus geen moment langer en ga vandaag nog over tot het kopen van jouw vezelcement golfplaten hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!