Menu
EUR

Vuren planken

24 Producten
Toon:
Vuren latten 0,8x3,0 cm
Vuren latten 0,8x3,0 cm
€4,11 €3,40
€1,26 per meter
 
Vuren balk 7x17 cm
Vuren balk 7x17 cm
€31,51 €26,04
€8,68 per meter
 
Vuren plank ruw 2,2x10 cm
Vuren plank ruw 2,2x10 cm
€6,43 €5,31
€1,61 per meter
 
Vuren mastiekklos 7,5x7,5 cm
Vuren mastiekklos 7,5x7,5 cm
€12,80 €10,58
€2,94 per meter
 
Vuren plank 1,8x12 cm
Vuren plank 1,8x12 cm
€10,07 €8,32
€2,31 per meter
 
Vuren vloerdeel 1,8x11,4 cm
Vuren vloerdeel 1,8x11,4 cm
€7,11 €5,88
€1,96 per meter
 
Vuren lat 2,1x4,8 cm
Vuren lat 2,1x4,8 cm
€2,48 €2,05
€0,76 per meter
 
Premium vuren Zweeds rabat planken 1,4/2,8x19,5 cm
Premium vuren Zweeds rabat planken 1,4/2,8x19,5 cm
€11,95 €9,88
€4,35 per meter
 
Geïmpregneerd vuren zilvergrijs Zweeds Rabat plank 1/2,3x18 cm
-26%
Geïmpregneerd vuren zilvergrijs Zweeds Rabat plank 1/2,3x18 cm
€15,78 €13,04 €11,62 €9,60
€3,20 per meter
 
Vuren lat 1,9x5,5 cm
Vuren lat 1,9x5,5 cm
€3,63 €3,00
€1,11 per meter
 
Vuren hout geschaafd en geploegd 1,8x11,4 cm
Vuren hout geschaafd en geploegd 1,8x11,4 cm
€9,91 €8,19
€2,73 per meter
 
Vuren plank ruw 2,2x15 cm
Vuren plank ruw 2,2x15 cm
€19,66 €16,25
€3,01 per meter
 
Toon 1 - 12 van 24
Vuren planken

Voor vuren planken en bij uitbreiding voor vurenhout in het algemeen geldt dat ze er in de bouwsector bekend om staan zeer veelvuldig gebruikt te worden. Niet alleen zal je tot de conclusie komen dat deze planken over een zeer solide kwaliteit beschikken, daarenboven is het ook nog eens zo dat ze er bekend om staan voordelig aangekocht te kunnen worden. Ben jij ook van plan om een bestelling voor vurenhout planken te plaatsen? In dat geval zal je er in de praktijk ongetwijfeld achter komen dat je voor het kopen bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het goede adres bent.

Wanneer gebruikmaken van vuren planken?

Vuren planken kunnen zowel tot hun recht komen tijdens het bouwen als tijdens het verbouwen van woningen. Het is niet voor niets dat vurenhout bekend staat als één van de meest multifunctionele houtsoorten op de markt. Niet alleen kunnen ze voor de meest uiteenlopende karweien worden ingezet, bovendien zal je ook nog eens tot de conclusie komen dat ze op meerdere manieren afgewerkt kunnen worden. We maken voor wat dit laatste betreft een onderscheid tussen:

 • Je kan ze verven;
 • Het is mogelijk om ze te beitsen;
 • Je kan de planken lakken.

Wanneer je in Nederland kiest voor vurenhout kopen kies je voor bijvoorbeeld vurenhout planken welke zijn gemaakt van naaldhout. Voor deze houtsoort geldt dat ze toebehoort tot één van de vaakst gebruikte houtsoorten die er bestaan. Niet alleen kan je hierbij rekenen op een prima kwaliteit, daarnaast is het ook nog eens zo dat je bij deze houtsoort bent verzekerd van een voordelig prijskaartje. Op vlak van prijs-kwaliteit is dit dan ook met zekerheid één van de beste houtsoorten waar je voor kan kiezen. Ze is bovendien uiteraard niet alleen maar te kopen onder de vorm van planken. Ook vurenhout balken net zoals vurenhout latten en vurenhout regels zijn te kopen. Ben je eerder op zoek naar bepaald tuinhout om aan te schaffen? Ook dat is hier bij ons zeker mogelijk.

Tussen welke lengtes kan je een keuze maken?

Bij het kopen van vuren planken zijn er altijd een aantal niet onbelangrijke zaken waar je aandacht aan zal dienen te besteden. Eén van deze zaken heeft betrekking tot de lengte waar deze planken over dienen te beschikken. Standaard kan je vaak een keuze maken tussen deze opties:

 • 330 centimeter;
 • 390 centimeter;
 • 480 centimeter.

Heb je de globale afmetingen bepaald waar je vuren planken over dienen te beschikken? Dan spreekt het voor zich dat je ook nog even stil zal willen blijven staan bij de vereiste lengte ook. Alleen op deze manier zal je namelijk de beschikking krijgen over precies die planken waar je behoefte aan hebt.

Geniet van een volumekorting op jouw vurenhout planken

Ben je van plan om vuren planken of vurenhout planken aan te schaffen? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat er door ons hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. verschillende mogelijkheden worden aangeboden om de aankoopprijs van deze planken te kunnen drukken. De mogelijkheden die je op dit vlak kan benutten zijn onder meer de onderstaande:

 1. Je kan een volumekorting ontvangen bij de aanschaf van meerdere exemplaren;
 2. Het is mogelijk om te kunnen rekenen op gratis verzending.

Wat de volumekorting betreft, dit is een soort van korting voor mensen die bijvoorbeeld grotere aantallen van dezelfde vuren planken bestellen. Hoe meer je van één bepaalde type vurenhout plank aankoopt, des te lager de prijs per stuk zal komen te liggen. Hoe dan ook, als jij er graag zeker van wil kunnen zijn dat je jouw planken gemaakt van vurenhout kan kopen tegen de meest interessante voorwaarden en tegen de laagste aankoopprijs zijn wij jou zeer graag van dienst.

Bestel jouw vuren planken hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Alle informatie en voordelen die je hebt aangetroffen hier op deze pagina hebben duidelijk gemaakt dat het kopen en gebruiken van vuren planken in de praktijk zeker en vast de moeite waard kan zijn. Sowieso geldt voor vurenhout dat ze in de meest uiteenlopende vormen erg populair is om gebruik van te maken binnen de Nederlandse bouwsector.

Wanneer jij voor één of misschien zelfs wel voor meerdere projecten ook van plan bent om over te gaan tot het kopen van dergelijke planken zal je tot de conclusie komen dat je daarbij aanspraak kan maken op verschillende voordelen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. De exacte voordelen waar we jou van kunnen voorzien zijn in ieder geval de volgende:

 • Je kan een keuze maken uit zeer veel verschillende afmetingen;
 • Vuren planken zijn zowel geïmpregneerd als niet geïmpregneerd aan te schaffen;
 • Vaak is het mogelijk om aanspraak te maken op een zogenaamde volumekorting;
 • Bij het plaatsen van een grotere bestelling kan je rekenen op gratis verzending.

Van zodra je een grotere hoeveelheid aan vuren planken gaat kopen zal je tot de conclusie komen dat je niet alleen mogelijks aanspraak kan maken op een potentiële volumekorting, maar ook op gratis verzending. Van zodra er een bestelling wordt geplaatst voor een bedrag van ten minste 1.500 euro nemen wij de verzendkosten immers voor onze rekening. Het spreekt voor zich dat je op deze manier de aankoopprijs van jouw vuren planken nog verder kan drukken.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!