Menu
EUR

Eiken planken op maat

7 Producten
Toon:
Eiken plank 3x20 cm
Eiken plank 3x20 cm
€45,08 €37,26
€12,42 per meter
 
Eiken plank 3x15 cm
Eiken plank 3x15 cm
€33,81 €27,95
€9,32 per meter
 
Eiken plank 2x10 cm
Eiken plank 2x10 cm
€15,03 €12,42
€4,14 per meter
 
Eiken plank 3x10 cm
Eiken plank 3x10 cm
€22,54 €18,63
€6,21 per meter
 
Eiken plank 2x5 cm
Eiken plank 2x5 cm
€7,51 €6,21
€2,07 per meter
 
Eiken plank 2x20 cm
Eiken plank 2x20 cm
€30,06 €24,84
€8,28 per meter
 
Eiken plank 2x15 cm
Eiken plank 2x15 cm
€22,54 €18,63
€6,21 per meter
 
Toon 1 - 7 van 7
Eiken planken op maat

Wanneer je van plan bent om een sterke houten constructie te bouwen zal je tot de conclusie komen dat je wellicht niet onder het gebruik van eiken planken uit zal kunnen. Niet alleen staan deze planken erom bekend over een prima kwaliteit te beschikken, daarnaast zijn veel mensen ook met recht en rede fan van de uitstraling waarover ze beschikken. Indien je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. dergelijke planken gaat kopen zal je tot de conclusie komen dat je een keuze kan maken tussen standaard exemplaren net zoals eiken planken op maat. Voor welke van deze twee opties jij in de praktijk ook mag gaan kiezen, je bent altijd verzekerd van de best mogelijke prijs!

Waarom gebruikmaken van eiken planken?

Laat ons om te beginnen even kijken naar de voordelen welke verbonden zijn aan het gebruik van eiken planken. Wanneer we dit doen zullen meteen een aantal niet onbelangrijke troeven duidelijk worden. De exacte voordelen waar je bij het gebruik van dergelijke planken op kan rekenen zijn:

 • Eikenhout staat bekend als één van de sterkere houtsoorten in Nederland;
 • Planken gemaakt van eik zijn ontzettend duurzaam en gaan jaren mee;
 • De draagkracht waar deze planken over beschikken is zeer groot;
 • Het blad is vrij dik waardoor je kan rekenen op een prachtige uitstraling;
 • Voor deze houtsoort geldt dat ze past in elke stijl van interieur;
 • Eikenhout kopen kan zowel voor gebruik binnen in de woning als voor buiten;
 • Het is mogelijk om een keuze te maken tussen tal van verschillende afmetingen.

Naast bovenstaande voordelen zal je bij het bestellen van jouw eiken planken hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. ook een keuze kunnen maken tussen twee verschillende bewerkingen. We maken hierbij een onderscheid tussen de bewerking fijnbezaagd en geschaafd. Voor welke van deze opties je zal kiezen is uiteraard volledig aan jou om te bepalen.

In welke afmetingen kan je ze bestellen?

Ga je hout kopen? Dan spreekt het voor zich dat je met zekerheid de nodige aandacht zal willen besteden aan de afmetingen waar bijvoorbeeld je eiken planken over dienen te beschikken. De standaard afmetingen waar je binnen ons assortiment een keuze tussen kan maken zijn de volgende:

 • 2 x 5 centimeter;
 • 2 x 10 centimeter;
 • 2 x 15 centimeter;
 • 2 x 20 centimeter;
 • 3 x 10 centimeter;
 • 3 x 15 centimeter;
 • 3 x 20 centimeter.

Standaard zal je tot de conclusie komen dat de maximale lengte waar je op kan rekenen 700 centimeter bedraagt. Dit gezegd hebbende bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om ook te kiezen voor eiken planken op maat oplopend tot een lengte van 950 centimeter. Wanneer je een dergelijke lengte nodig hebt moet je er evenwel rekening mee houden dat er een toeslag zal worden aangerekend. Dit als gevolg van de hoger uitvallende transportkosten. Let hier dus wel voor op.

Waar verder rekening mee te houden bij het bestellen?

Of je nu kiest voor eiken planken op maat bestellen of je genoegen kan nemen met standaard exemplaren, in beide situaties zal je tot de conclusie komen dat er wel wat zaken zijn om even bij stil te blijven staan bij het plaatsen van je bestelling. Denk wat dit betreft meer concreet aan:

 • De afmetingen waar de planken over dienen te beschikken;
 • Hoeveel van dezelfde planken je precies nodig hebt;
 • Over welke lengte de planken dienen te beschikken;
 • Welke bewerking jouw voorkeur geniet voor de planken.

Het spreekt verder voor zich dat je bij het plaatsen van je bestelling voor planken gemaakt van eikenhout ook altijd zal willen kunnen rekenen op een zo kort mogelijke leveringstermijn. Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. stellen we alles in het werk om de bezorgtijd van onze artikelen zo kort mogelijk te houden. Op de productpagina is altijd een indicatie terug te vinden van de leveringstermijn waar je ongeveer rekening mee kan houden.

Eiken planken op maat laten maken? Geen probleem!

Afhankelijk van de constructie die je wenst te laten realiseren spreekt het voor zich dat je zomaar behoefte kan hebben aan eiken planken op maat laten maken. Vaak vermoeden mensen dat hier zeer aanzienlijke extra kosten aan verbonden zijn. Dat is zeker niet zo wanneer je ervoor kiest om jouw eiken planken te bestellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Wij doen er in de praktijk dan ook steeds alles aan om ervoor te zorgen dat wij de kosten zo beperkt mogelijk kunnen houden.

Dat we onze klanten altijd willen voorzien van de interessantste prijzen bij het kopen van hun eiken planken, maar ook voor wat bijvoorbeeld de aanschaf van eikenhout balken of bijvoorbeeld eikenhout palen betreft blijkt uit het zogenaamde volumevoordeel dat wordt aangeboden. Hoe meer exemplaren je van hetzelfde artikel bestelt, des te hoger de korting zal komen te liggen. Het hoeft niet gezegd dat er op deze manier een zeer mooie besparing op je bestelling kan worden gerealiseerd.

Volumekorting bij het kopen van grotere hoeveelheden

Bovenstaande informatie heeft het reeds duidelijk gemaakt, bij het kopen van eiken planken kan je in veel gevallen rekenen op een interessante volumekorting. Hoeveel deze korting precies zal bedragen is afhankelijk van het exacte aantal die je gaat bestellen, namelijk:

 • 3% korting vanaf 10 stuks;
 • 5% korting vanaf 20 stuks;
 • 7% korting vanaf 50 stuks.

Bouwen of verbouwen brengt in de praktijk als vanzelfsprekend behoorlijke kosten met zich mee. Door aanspraak te kunnen maken op een bepaalde volumekorting zoals hierboven aangegeven kunnen deze kosten op een efficiënte manier en bovendien ook zonder kwaliteitsverlies worden ingeperkt. Het hoeft niet gezegd dat dit een belangrijk extra voordeel is waar je op kan rekenen bij het bestellen van jouw planken van eikenhout hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Koop jouw eiken planken nu hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Of je nu kiest voor het kopen van eiken planken op maat of voor standaard exemplaren, in allebei deze gevallen zal je tot de conclusie komen dat je wat dit betreft bij ons aan het juiste adres bent. Niet alleen bestel je deze planken bij ons in alle gewenste afmetingen, daarnaast zal je ook altijd kunnen rekenen op de interessantst mogelijke aankoopprijs.

Tevens niet onbelangrijk om te weten is dat bij ons zowel particuliere als zakelijke klanten aan het juiste adres zijn. Ben jij dus met andere woorden een rasechte vakman die op zoek is naar een vaste leverancier voor diens eiken planken of ben jij een enthousiaste doe-het-zelver? In allebei deze gevallen is het zonder probleem mogelijk om bij ons jouw bestelling te plaatsen.

Genieten van gratis levering? Dat is perfect mogelijk!

Of je nu van plan bent om een eiken regel te kopen of je eikenhout op maat gezaagd wenst te bestellen of je gewoon kwalitatieve eiken planken in huis wenst te halen, in al deze gevallen kan je in de praktijk hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. duidelijk rekenen op een zeer interessante aankoopprijs. Dit is echter nog niet alles. Omdat wij graag alle kosten voor onze klanten zo beperkt mogelijk proberen te houden drukken we ook de verzendkosten zoveel als mogelijk is. Het kan echter altijd nog beter. Vanwege deze reden bieden we vanaf een bestelbedrag ter waarde van minstens 1.500 euro gratis verzending aan, aan onze klanten. Ook dit is ongetwijfeld een prima (extra) reden om ervoor te kiezen om eiken planken te bestellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!