Menu
EUR

Douglas steigerplanken | Douglas steigerhout

3 Producten
Toon:
Douglas plank 3x20 cm
Douglas plank 3x20 cm
€11,57 €9,56
€4,78 per meter
 
Douglas steigerplank 2.7x25 cm
Douglas steigerplank 2.7x25 cm
€18,33 €15,15
€5,05 per meter
 
Douglas steigerplank zwart 2,7x25 cm
Douglas steigerplank zwart 2,7x25 cm
€52,70 €43,55
€8,71 per meter
 
Toon 1 - 3 van 3
Douglas steigerplanken | Douglas steigerhout

Douglas steigerplanken zijn populaire planken die onder meer gebruikt kunnen worden voor de realisatie van wandbekleding net als daklijsten en andere soortgelijke zaken. Onder meer de prima duurzaamheid van deze houtsoort zorgt ervoor dat ze kan rekenen op behoorlijk wat interesse. Wel is het van belang om rekening te houden met de werking waar deze houtsoort over beschikt. In ieder geval, sta jij op het punt om voor één of meerdere karweien of projecten over te gaan tot het aanschaffen van Douglas steigerhout? Dan kunnen wij jou zonder probleem van dienst zijn.

Waarom kiezen voor Douglas steigerhout?

Er zijn best wel wat goede redenen aan te halen waarom het interessant kan zijn om de aanschaf van Douglas steigerplanken te overwegen. Om te beginnen zal je bijvoorbeeld kunnen concluderen dat deze houtsoort deel uitmaakt van de duurzaamheidsklasse 3. Wanneer het hout niet wordt behandeld kan je door deze duurzaamheidsklasse rekenen op een levensduur van alvast zo'n slordige 15 jaar. Je dient er wel aandacht aan te besteden dat het niet wordt aangeraden om dit hout constant in contact te laten komen met vocht of aarde. Dit zal er namelijk in de praktijk altijd voor zorgen dat het hout aanzienlijk sneller gaat rotten. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Keuze uit verschillende formaten

Speel je met het idee om over te gaan tot het kopen van Douglas steigerplanken? Dan zal je tot de conclusie komen dat er hier binnen ons aanbod een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende formaten of afmetingen. Het gaat hierbij dan meer concreet om de onderstaande:

  • Een formaat van 2,7x25 centimeter;
  • Een formaat van 3x20 centimeter.

Voor het formaat van 2,7x25 centimeter geldt dat je ze zowel standaard kan bestellen als in een zwarte kleur. Waar jouw voorkeur naar uit zal gaan is uiteraard geheel afhankelijk van de persoonlijke voorkeur waarover je beschikt net als van het type project die je er graag mee wil realiseren.

Waar rekening mee houden bij steigerplanken van Douglas kopen?

Bij het kopen van Douglas steigerplanken dien je vooral rekening te houden met de werking waarover ze beschikt. Deze werking heeft als gevolg dat het hout niet alleen kan krimpen en uit kan zetten, daarnaast kan ze ook gaan scheuren. Hier valt eigenlijk vrijwel niets aan te doen. Voor Douglas steigerhout geldt immers dat het een natuurproduct is en blijft waardoor het blijvend een bepaalde invloed zal ondervinden door de weersomstandigheden.

Volume voordeel bij meerdere Douglas steigerplanken kopen

Bij het kopen van Douglas steigerhout zal je tot de conclusie komen dat er een aantal niet onaanzienlijke voordelen aan verbonden zijn waar je op kan rekenen. Zoveel heeft de informatie tot dusver op deze pagina ongetwijfeld al duidelijk gemaakt. Het volume voordeel waar je hierbij op kan rekenen begint eigenlijk al bij 15 stuks. Het prijsvoordeel waar je op kan rekenen bedraagt:

  • 3 procent vanaf 15 stuks die worden aangekocht;
  • 7 procent vanaf 30 stuks die worden aangekocht.

Hoe meer van deze Douglas steigerplanken je aankoopt, des te groter het prijsvoordeel uiteraard uit zal vallen. Dit is overigens nog niet alles. Plaats je bij ons van Handelsonderneming van Viegen B.V. een order met een minimale bestelwaarde van 1.500 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat je ook geen verzendkosten meer hoeft te betalen. Zo ontvang je nog een extra financieel voordeel.

Bestel jouw Douglas steigerplanken hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Als je, je gaat verdiepen in ons gevarieerde aanbod aan artikelen zal je meteen tot de conclusie komen dat er behoorlijk wat verschillende mogelijkheden in terug te vinden zijn. Enkele zaken waarvoor je bij ons aan het juiste adres bent om ze te kopen zijn onder meer de onderstaande:

Wat steigerplanken kopen betreft geldt dus dat je daarvoor hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zowel kan kiezen voor nieuwe als voor gebruikte exemplaren. Het samen met je Douglas steigerplanken kopen van alle andere vereiste materialen zorgt ervoor dat je kan rekenen op heel wat verschillende voordelen. Niet alleen kan je immers rekenen op een scherpe aankoopprijs, bovendien kan je mogelijks ook rekenen op gratis verzending van je bestelling. In ieder geval, het kopen van jouw vereiste Douglas steigerplanken hier bij ons is altijd een uitstekende keuze.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!