Menu
EUR

Polycarbonaat kanaalplaat

19 Producten
Toon:
Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm helder 3-wandig
-10%
Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm helder 3-wandig
€24,20 €20,00 €21,78 €18,00
€18,00 per m²
 
Polycarbonaat kanaalplaat 32mm helder 9-wandig
Polycarbonaat kanaalplaat 32mm helder 9-wandig
€52,19 €43,13
€34,50 per m²
 
Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm helder 4-wandig
Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm helder 4-wandig
€20,97 €17,33
€16,50 per m²
 
Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm opaal 3-wandig
-10%
Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm opaal 3-wandig
€24,20 €20,00 €21,78 €18,00
€18,00 per m²
 
Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm opaal 4-wandig
Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm opaal 4-wandig
€20,97 €17,33
€16,50 per meter
 
Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm helder 7-wandig
Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm helder 7-wandig
€28,59 €23,63
€22,50 per m²
 
Polycarbonaat kanaalplaat 32 mm opaal 9-wandig
Polycarbonaat kanaalplaat 32 mm opaal 9-wandig
€56,72 €46,88
€37,50 per m²
 
Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm opaal 7-wandig
Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm opaal 7-wandig
€28,59 €23,63
€22,50 per m²
 
Polycarbonaat kanaalplaat 8 mm helder 4-wandig
Polycarbonaat kanaalplaat 8 mm helder 4-wandig
€35,57 €29,40
€14,00 per m²
 
Toon 1 - 12 van 19
Polycarbonaat kanaalplaat

Een polycarbonaat kanaalplaat is een kanaalplaat welke zoals de naam al aangeeft is vervaardigd uit het materiaal polycarbonaat. Naar deze platen wordt in de praktijk ook wel eens verwezen als zijnde meerwandige platen of zogenaamde tunnelplaten. Voor polycarbonaat kanaalplaten geldt dat ze vlakke, doorzichtige kunststof dakplaten zijn welke uit verschillende lagen kunststof bestaan. Tussen deze lagen bevinden er zich kleine tussenschotjes welke naast elkaar open, holle ruimtes vormen. Ben jij van plan om polycarbonaat kanaalplaten aan te schaffen? Dan nodigen we je alvast graag uit om even een duik te nemen in ons assortiment.

Wat is een polycarbonaat kanaalplaat?

In de inleiding hierboven hebben we uiteraard al het één en het ander aangegeven over wat een polycarbonaat kanaalplaat nu precies is. Het gaat hierbij in ieder geval dus om meerwandige platen welke ook vaak tunnelplaten worden genoemd. Voor deze platen geldt dat ze uit verschillende lagen kunststof bestaan met daar tussenin kleine tussenschotjes. Voor deze kleine tussenschotjes geldt dat ze naast elkaar open net zoals holle ruimtes vormen.

Voor de tussenschotjes geldt dat ze de platen aan zowel de boven- als de onderkant verbinden wat ervoor zorgt dat er sprake is van een optimale stabiliteit. Voor één zijde geldt bovendien dat ze beschikt over UV-bescherming. Op deze manier kan worden voorkomen dat de platen gaan verkleuren of bijvoorbeeld komen te verharden. De weerbestendige eigenschappen waar het materiaal over beschikt zorgt ervoor dat ze moeiteloos hoge temperaturen aan kan. Bovendien vormen ook barre weersomstandigheden geen probleem.

Waar wordt ze precies voor gebruikt?

Voor de polycarbonaat plaat geldt dat ze in de praktijk ontzettend vaak wordt toegepast in zowel de industriële als in de particuliere sector. Voor wat deze laatste betreft kan je in het bijzonder denken aan de realisatie van bijvoorbeeld veranda's en carports, maar wat bovendien ook te denken van schuren? Daarnaast zal je tot de conclusie komen dat een polycarbonaat kanaalplaat zich ook uitstekend leent om verticaal gebruikt te worden als afscheidingswand. Haar ontzettend veelzijdige karakter zorgt er in de praktijk voor dat ze in ieder geval bijzonder geliefd is bij de realisatie van de meest uiteenlopende projecten. Dit dus zowel particulier als professioneel of industrieel.

Hoe moet je dergelijke platen precies monteren?

Bij het kopen van een polycarbonaat kanaalplaat is het van belang om er rekening mee te houden dat de montage niet echt eenvoudig is. Bovendien is het ook van zeer groot belang om op een zorgvuldige manier te werk te gaan. Zorg er in eerste instantie voor dat je het plastic welke zich zowel boven- als onderaan bevindt gaat losmaken. Daarna is het zo dat je de achterkant van de platen dient af te tapen met behulp van een dichte tape. Op deze manier wordt voorkomen dat er vuil terecht kan komen op de polycarbonaat kanaalplaat. Tape vervolgens de kopse kant af met een tape waar gaten in verwerkt zitten. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het vocht vanuit de platen naar buiten kan. Op deze manier kan de vorming van condens op een efficiënte manier tegen worden gegaan. Daarnaast hoef je, je meteen ook geen zorgen meer te maken over insecten of stof.

Voor de daadwerkelijke montage van polycarbonaat kanaalplaten dien je ervoor te kiezen om de platen in de tussenprofielen van de constructie te plaatsen. Dit heeft als gevolg dat de platen stevig gemonteerd zullen worden en bijgevolg ook niet in beweging zullen kunnen komen. Bovendien is het een mogelijkheid om gebruik te maken van het unieke Klick® systeem waarover wij beschikken. Op deze manier zal de montage in de praktijk een flink stuk eenvoudiger kunnen verlopen.

Ontdek ons riante aanbod aan mogelijkheden

Voordat je over gaat tot het bestellen van een bepaalde polycarbonaat kanaalplaat spreekt het voor zich dat je even een goede blik zal willen werpen op het aanbod dat wij voor jou in petto hebben. Wat dit aanbod betreft zal je tot de conclusie komen dat ze ontzettend veelzijdig en vooral ook zeer divers is. Enkele opties waar je in de praktijk voor kan kiezen zijn de onderstaande:

  • Een polycarbonaat kanaalplaat van 16 mm helder 3 wandig;
  • Een polycarbonaat kanaalplaat van 32 mm helder 9-wandig;
  • Een polycarbonaat kanaalplaat van 10 mm opaal 4-wandig.

Uiteraard zijn de bovenstaande drie opties slechts het puntje van de ijsberg. In ons assortiment zijn dan ook nog heel wat andere polycarbonaat kanaalplaten terug te vinden die voor jou mogelijks interessant kunnen zijn. Zorg er dus in ieder geval altijd voor dat je grondig alle verschillende mogelijkheden gaat vergelijken voordat je definitief je bestelling gaat plaatsen.

Hoe jouw polycarbonaat kanaalplaten bestellen?

De kans is zeer groot dat je in ons aanbod met polycarbonaat kanaalplaten die specifieke exemplaren terug kan vinden welke voor jou als het meest interessant worden bestempeld. Op het ogenblik dat je tot het kopen van deze platen over wenst te gaan zal je tot de conclusie komen dat er nog verschillende keuzes dienen te worden gemaakt. Concreet kan je hierbij denken aan de volgende:

  • Over welke breedte dienen de platen te beschikken?
  • Over welke lengte moeten ze beschikken?

Naast bovenstaande zal je op de productpagina van de polycarbonaat kanaalplaat van je keuze ook de mogelijkheid terugvinden om ze op lengte te laten zagen. Wanneer je dit wenst is het niet onbelangrijk om hier nog even op te klikken. Is het voor jou niet helemaal duidelijk hoe je nu precies de door jou gewenste polycarbonaat plaat kan bestellen? Dan spreekt het voor zich dat onze ervaren klantenservice jou bijzonder graag verder helpt.

Ontdek ook tal van andere artikelen uit ons assortiment

Uiteraard kan je bij ons perfect terecht voor het kopen van een polycarbonaat kanaalplaat. Dat heeft de informatie hierboven wel al duidelijk gemaakt. Dit gezegd hebbende zal het je niet verbazen dat er in ons assortiment ook nog heel wat andere artikelen of materialen zijn terug te vinden. Enkele andere zaken die je bij ons kan bestellen zijn dan ook de volgende:

Heb je dus buiten jouw polycarbonaat kanaalplaat ook nog behoefte aan één of meerdere andere artikelen uit ons aanbod? Dan is het altijd de moeite waard om alles samen te kopen. Op deze manier kan je niet alleen rekenen op een praktisch voordeel, met een beetje geluk kan je zo ook nog eens gratis verzending krijgen. Het spreekt voor zich dat ook dit de kostprijs van je polycarbonaat kanaalplaat alleen maar kan drukken. Wat je daarvoor moet doen ontdek je hieronder.

Waarom jouw polycarbonaat kanaalplaat bij ons bestellen?

Er zijn aan het kopen van een polycarbonaat kanaalplaat uiteraard heel wat interessante voordelen verbonden. De unieke eigenschappen en kenmerken waar dit materiaal over beschikt maakt ze niet alleen voor particulieren, maar ook binnen de industriële sector erg interessant. Dit gezegd hebbende zorgen wij ervoor dat je de polycarbonaat kanaalplaat zomaar even nog interessanter aan kan kopen. Dat is het gevolg van de onderstaande voordelen:

  • Je kan een keuze maken tussen een gigantisch aanbod aan polycarbonaat kanaalplaten;
  • Wij zorgen er altijd voor dat je kan rekenen op de best mogelijke aankoopprijs;
  • Bij vragen heb je altijd de mogelijkheid om de hulp van onze klantendienst in te schakelen
  • Vanaf een bestelbedrag van ten minste 1.500 euro krijg je gratis verzending.

Weten de hierboven aangehaalde voordelen jou ook wel te overtuigen? In dat geval is er met zekerheid geen betere plaats om jouw polycarbonaat kanaalplaat te bestellen dan hier bij ons!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!