Menu
EUR

Kant en klaar betonmortel

7 Producten
Toon:
Betonmortel 25 kg
Betonmortel 25 kg
€8,47 €7,00
 
Doorstrijkmortel 25 kg
Doorstrijkmortel 25 kg
€19,36 €16,00
 
Turbobeton 25 kg
Turbobeton 25 kg
€10,89 €9,00
 
Egaline 25 kg
Egaline 25 kg
€29,04 €24,00
 
Voorstrijkmiddel 5 liter
Voorstrijkmiddel 5 liter
€30,25 €25,00
 
Toon 1 - 7 van 7
Kant en klaar betonmortel

Betonmortel wordt in de praktijk uiteraard gebruikt voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden of karweien. Indien je van plan bent om als bijvoorbeeld doe-het-zelver mortel te kopen zal je daarbij tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen twee opties. De twee mogelijkheden waar we een onderscheid tussen maken zijn de volgende:

 1. Mortel die reeds waterdicht is;
 2. Mortel die door jouzelf nog waterdicht moet worden gemaakt;

Het is hoe dan ook van belang om er rekening mee te houden dat mortel niet zomaar altijd uit zichzelf waterdicht is. Dit terwijl dit voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden wel een absolute vereiste is. In ieder geval, sta jij op het punt om over te gaan tot het bestellen van mortel voor de karweien die je gaat uitvoeren? Dan helpen wij jou alvast zeer graag verder!

Wat is betonmortel eigenlijk?

Om te beginnen is het ongetwijfeld van belang om te weten wat betonmortel nu eigenlijk exact is. Het gaat hierbij om een mengsel waarbij sprake is van vier verschillende onderdelen. De onderdelen waar we een onderscheid tussen maken zijn de onderstaande:

 1. Zand;
 2. Cement;
 3. Grind;
 4. Water;

Op het ogenblik dat er aan de combinatie van cement, zand en grind water wordt toegevoegd zal je tot de conclusie komen dat er een bepaalde reactie zal ontstaan. Deze reactie zal er uiteindelijk voor zorgen dat er een sterk en solide beton tot stand komt. Het spreekt voor zich dat het voor wat de samenstelling betreft ook van belang is om te weten van welke gangbare verhouding er sprake is. Wat deze verhouding betreft kan je denken aan:

 • Eén deel cement;
 • Twee delen zand;
 • Drie delen grind.

Bij het kopen van betonmortel kan je een keuze maken tussen twee verschillende opties. Zo kan je bijvoorbeeld alle vereiste materialen kopen voor het realiseren van mortel, maar daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor kant en klaar betonmortel. Welke van de verschillende opties jij uiteindelijk zal verkiezen is uiteraard voor een groot deel afhankelijk van de persoonlijke voorkeur die je hebt. Hoe dan ook, beide opties zijn dus perfect mogelijk.

Drie belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden

De keuze tussen gewone mortel en kant en klaar betonmortel mag er één zijn die ondertussen reeds voldoende is uitgelicht. Dit gezegd hebbende zal je tot de conclusie komen dat er drie belangrijke aandachtspunten bestaan om aandacht aan te besteden bij het kopen van mortel, namelijk:

 1. De sterkteklasse;
 2. De milieuklasse;
 3. De omvang van de korrel.

Voor heel wat mensen geldt dat ze zich in de praktijk sterk afvragen welk type mortel voor hun situatie nu het meest geschikt is. Geldt dat ook voor jou? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice, want zij kunnen je hier wellicht mee verder helpen.

Keuze uit verschillende mogelijkheden

Bij het kopen van betonmortel hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende opties. De opties waar je tussen kan kiezen zijn onder meer de onderstaande:

 • Zandcement mortel 25 kilogram;
 • Betonmortel 25 kilogram;
 • Metselmortel met kalk 25 kilogram.

Bovendien zal je tot de conclusie komen dat er hier in ons assortiment ook zogenaamde voorstrijkmiddel is terug te vinden. Ook wanneer je hier behoefte aan hebt kan je deze dus gewoon eenvoudig mee bestellen zonder dat je daarvoor dus extra verzendkosten dient te betalen.

Hoe interessant is kant en klaar betonmortel?

Veel mensen stellen zich de vraag hoe interessant kant en klaar betonmortel in de praktijk nu precies is. Wanneer we deze vraag gaan beantwoorden is het zo dat we rekening moeten houden met twee aandachtspunten. Het gaat hierbij om te beginnen over de kwaliteit van deze mortel en daarnaast ook over het gebruiksgemak waarmee er gebruik van kan worden gemaakt. Op beide vlakken zit het eigenlijk helemaal goed. Door gebruik te maken van dit type van mortel kan je immers rekenen op precies die kwaliteit die jij wenst, maar dan zonder dat je eerst nog aan de slag moet gaan met het mengen van de verschillende onderdelen. Het hoeft dan ook zeker en vast niet te verbazen dat heel wat mensen die aan het karweien gaan slaan kiezen voor deze optie.

Bestel meteen de door jou gewenste betonmortel

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. maken we het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken tussen een groot aantal verschillende zaken die van pas kunnen komen bij het uitvoeren van karweien of andere werkzaamheden. Het spreekt voor zich dat we het hierbij dan niet alleen hebben over mortel. Wat namelijk bovendien ook te denken van de volgende zaken:

Indien je dus niet alleen maar op zoek bent naar mortel, maar je ook nog andere zaken wenst te kopen kan je daarvoor doorgaans zonder probleem hier bij ons terecht. Niet alleen zorgen wij er in de praktijk voor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de laagst mogelijke prijs voor hun artikelen, daarnaast kan je ook nog eens genieten van zeer scherpe verzendkosten. Het kan uiteraard altijd nog beter. Plaats je een bestelling ter waarde van minstens 1500 euro? Dan zorgen wij ook nog eens voor gratis levering van je order! Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, voor het kopen van jouw betonmortel net zoals mogelijke andere vereiste artikelen ben je hier bij ons zeker aan het juiste adres.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!