Menu
EUR

Lijngoot

5 Producten
Toon:
Toon 1 - 5 van 5
Lijngoot

Een lijngoot dient als lijnafwatering van regenwater welke zich in de tuin of rondom de woning bevindt. Andere benamingen voor dit type goot zijn een draingoot en een zogenaamde afvoergoot. Het plaatsen van een dergelijke goot gebeurt direct langs het laagste deel van een bestrate oppervlakte. Op deze manier kan het regenwater uit zichzelf in de goot stromen. Ben jij ook van plan om over te gaan tot het aanschaffen van een lijngoot en wil je dat bij voorkeur graag kunnen doen tegen de meest interessante voorwaarden? Dan kunnen wij jou daar zeker mee van dienst zijn!

Wat kan je precies verwachten van een lijngoot?

Een lijngoot doet dienst als afvoergoot. Deze kan worden geplaatst op verschillende locaties rond de woning. De goot zorgt voor een snelle net zoals efficiënte afvoer van het regenwater. Een goede lijnafwatering zorgt er in de praktijk voor dat de bestrating snel weer vrij kan zijn van water na een intense regenbui. Op deze manier zal je nooit meer wateroverlast ondervinden. Wanneer het hevig heeft geregend zal deze afvoergoot het water snel opnemen en transporteren naar de achterliggende afvoer. Het kan hierbij gaan om:

 • Afvoerbuizen zoals een rioolbuis;
 • Een infiltratiekrat;
 • Een regenwatertank;
 • Een pompput.

Voor een lijngoot geldt dat ze voornamelijk wordt toegepast in de tuin, rond het terras, langs een oprit of voor een garage. Uiteraard spreekt het voor zich dat ze in de praktijk ook op nog heel wat andere plaatsen ook tot hun recht kunnen komen. Dit zorgt ervoor dat er alleen maar kan worden geconcludeerd dat een dergelijke goot dienst kan doen als een zeer efficiënte en bovendien ook veelzijdige oplossing tegen wateroverlast. Ze is dan ook absoluut het overwegen waard.

Hoe kan je hemelwaterafvoer realiseren?

Bij het realiseren van hemelwaterafvoeren zal je tot de conclusie komen dat deze bestaan uit verschillende onderdelen. Voor de zogenaamde lijngoot geldt dat ze slechts één van deze onderdelen is. Andere zaken die deel uitmaken van een dergelijk systeem zijn onder meer de volgende:

Ook voor een regenton kopen geldt dat het een onderdeel vormt van de hemelwaterafvoer die je gaat realiseren bij je woning. Voor al deze verschillende onderdelen ben je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. met zekerheid aan het juiste adres. Heb je dus met andere woorden niet alleen maar behoefte aan een lijngoot, maar ook aan één of meerdere andere onderdelen? Dan kan je ook deze zonder probleem kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Welke lijngoten kunnen er exact worden aangekocht?

Ben je van plan om een lijngoot aan te schaffen? Dan zal je tot de conclusie komen dat er in ons assortiment hier een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende mogelijkheden. In het bijzonder maken we op dit vlak een onderscheid tussen deze twee opties:

 1. Grondgoten met een kunststof afdekrooster;
 2. Grondgoten met een stalen afdekrooster.

Bij het kopen van een bepaalde lijngoot zal je tot de conclusie komen dat er ook nog sprake is van één of meerdere aanverwante stukken. Je dient dan ook altijd te overwegen of het voor jouw situatie geen vereiste kan zijn om de volgende zaken ook te kopen:

 • Een grondgoot eindafsluiter;
 • Een grondgoot afvoer aansluiting;
 • Een grondgoot eindafsluiter met zijuitloop.

Heb je naast de effectieve lijngoot nog behoefte aan één of meerdere van de bovenstaande extra’s? Dan zal je tot de conclusie komen dat ook deze zeer eenvoudig bij ons aangekocht kunnen worden.

Waarom jouw lijngoot bij ons bestellen?

Het spreekt voor zich dat lijngoten bij tal van verschillende partijen aangekocht kunnen worden. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat veel mensen zich de vraag stellen waarom ze er nu precies voor zouden moeten kiezen om een dergelijke goot aan te schaffen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Wij kunnen hier best een aantal goede redenen voor aanhalen. Het kopen van een dergelijke goot bij ons zorgt er immers voor dat je kan rekenen op de onderstaande voordelen:

 1. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht;
 2. Lijngoten kunnen bij ons altijd worden aangekocht tegen de interessantste prijs;
 3. Bij vragen staat onze deskundige klantenservice je bijzonder graag te woord;
 4. Een snelle levering kan altijd worden gegarandeerd.

Wanneer je online bepaalde materialen of artikelen aankoopt spreekt het bovendien voor zich dat je altijd rekening zal moeten houden met het aangerekend krijgen van bepaalde verzendkosten. Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat de verzendkosten altijd zo laag mogelijk kunnen worden gehouden. Plaats je bij ons een bestelling voor een totaalbedrag van ten minste 1.500 euro? In dat geval zal je kunnen rekenen op gratis levering van je order! Het spreekt voor zich dat dit zomaar een extra goede reden kan zijn om ervoor te kiezen om jouw lijngoot en andere vereiste artikelen te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!