Menu
EUR

Vezelcement golfplaten

9 Producten
Toon:
Vezelcement golfplaat 110x214 cm | OP=OP
-10%
Vezelcement golfplaat 110x214 cm | OP=OP
€33,47 €27,66 €30,13 €24,90
€10,57 per m²
 
Vezelcement golfplaat 110x244 cm | OP=OP
-10%
Vezelcement golfplaat 110x244 cm | OP=OP
€42,41 €35,05 €38,16 €31,54
€10,57 per m²
 
Vezelcement golfplaat 105x305 cm | SP
Vezelcement golfplaat 105x305 cm | SP
€47,70 €39,42
€11,75 per m²
 
Vezelcement golfplaat 110x183 cm | OP=OP
-10%
Vezelcement golfplaat 110x183 cm | OP=OP
€28,62 €23,65 €25,76 €21,29
€10,57 per m²
 
Vezelcement golfplaat 105x153 cm | SP
Vezelcement golfplaat 105x153 cm | SP
€23,93 €19,78
€11,75 per m²
 
Vezelcement golfplaat 105x244 cm | SP
Vezelcement golfplaat 105x244 cm | SP
€36,42 €30,10
€11,75 per m²
 
Vezelcement golfplaat 105x214 cm | SP
Vezelcement golfplaat 105x214 cm | SP
€33,47 €27,66
€11,75 per m²
 
Vezelcement scharniernokken SET | OP=OP
-16%
Vezelcement scharniernokken SET | OP=OP
€50,22 €41,50 €42,35 €35,00
€17,50 per Stuk
 
Vezelcement scharniernokken set van 2- 105 cm | SP
Vezelcement scharniernokken set van 2- 105 cm | SP
€50,22 €41,50
€20,75 per Stuk
 
Toon 1 - 9 van 9
Vezelcement golfplaten

Van alle verschillende soorten golfplaten die er op de markt zijn terug te vinden zijn vezelcement golfplaten wellicht veruit de populairste. Deze populariteit hoeft allerminst te verbazen. Het is namelijk zo dat er aan dit type dakmateriaal behoorlijk wat interessante voordelen verbonden zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan het vochtregulerende karakter van deze golfplaten. Deze eigenschap zorgt er eigenlijk voor dat de platen waterdicht zijn.

Daarnaast is het zo dat er bij vezelcement golfplaten ook sprake is van een damp-open karakter. Op deze manier kan de vorming van condens onder de plaat tegen worden gegaan. Ben jij ook van plan om golfplaten aan te schaffen die zijn vervaardigd uit vezelcement? Wil je dat bovendien (uiteraard) graag willen doen tegen de meest gunstige voorwaarden? Ontdek dan vooral snel wat wij hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. voor jou kunnen betekenen!

Wat zijn vezelcement golfplaten?

Vezelcement golfplaten zijn golfplaten die zijn gemaakt van zogenaamde PVA kunststof vezels. Van deze vezels is bekend dat ze worden gebonden door cement. Gebruikmaken van dergelijke kunststof vezels zorgt ervoor dat de platen over hun sterkte komen te beschikken. In het verleden werd er in de praktijk niet zelden voor gekozen om gebruik te maken van asbest in plaats van deze kunststof vezels. Ondertussen is het uiteraard bekend dat asbest de nodige risico's voor de gezondheid met zich meebrengt waardoor er geen gebruik meer van mag worden gemaakt.

Tegenwoordig is het dus zo dat er bij vezelcement golfplaten gebruik wordt gemaakt van kunststof vezels. Om het risico op doorvallen tijdens de montage van de platen zoveel mogelijk te kunnen reduceren werd ervoor gekozen om de platen in het midden te voorzien van speciale veiligheidstrips. Voor deze strips geldt dat ze zijn gemaakt van het materiaal polypropyleen.

Op welke voordelen kan je rekenen bij deze golfplaten?

Bij dakmateriaal kopen is het vanzelfsprekend dat je graag een goed beeld zal willen hebben van de kwaliteit en degelijkheid waar je op kan rekenen. Het spreekt voor zich dat, dat bij vezelcement golfplaten niet anders is. Als je kiest voor het kopen van dit type dakbedekking zal je in de praktijk tot de conclusie komen dat er kan worden gerekend op een aantal zeer interessante voordelen. Het gaat hierbij meer bepaald om de volgende voordelen:

 • Vezelcement golfplaten beschikken over vochtregulerende eigenschappen;
 • De platen hebben een damp-open karakter;
 • Deze golfplaten hebben een geluiddempend vermogen;
 • De brandwerende eigenschappen zijn meer dan gunstig te noemen;
 • Ze beschikken over een onderhoudsarm karakter.

De hierboven aangehaalde voordelen zorgen er logischerwijs voor dat de keuze voor vezelcement golfplaten voor veel mensen al snel kan worden gemaakt. Ben je niet alleen op zoek naar interessante dakbedekking voor bijvoorbeeld een schuur, stal of garage? Wil je bijvoorbeeld ook nieuwe dakpannen aanschaffen voor het dak van je woning of overweeg je de realisatie van sedumdaken? In al deze verschillende gevallen ben je bij ons aan het juiste adres!

Een uitstekende keuze voor de korte en lange termijn

Vezelcement golfplaten staan erom bekend zowel een prima keuze te zijn voor de korte als voor de lange termijn. Voor deze platen geldt dat ze er in de praktijk bekend om staan uitstekend bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Het spreekt voor zich dat dit ook een belangrijke meerwaarde met zich meebrengt voor de levensduur van deze golfplaten. Daarnaast is het zoals hierboven al aangehaald ook zo dat je bij het aanschaffen van dergelijke golfplaten bent verzekerd van uitstekende, onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Eenmaal de golfplaten zijn geplaatst op het dak van het pand van je keuze heb je er dus eigenlijk zo goed als geen omkijken meer naar. Het spreekt voor zich dat ook dit als een niet onbelangrijk voordeel kan worden bestempeld.

Een prima geluiddempend vermogen

Bovenstaande voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van vezelcement golfplaten zullen veel mensen wellicht al weten te overtuigen. Er is echter nog meer. Zo is bijvoorbeeld bekend dat dergelijke golfplaten beschikken over een prima geluiddempend vermogen.

In eerste instantie mag dit misschien niet zo belangrijk zijn, toch blijkt dit in de praktijk wel degelijk een belangrijke meerwaarde met zich mee te brengen. Mocht er geen sprake zijn van geluiddempende eigenschappen zou je namelijk zomaar geconfronteerd kunnen worden met heel wat geluidsoverlast. Dit bijvoorbeeld bij:

 • Intense regenval;
 • Een stevige hagelbui.

Wil jij ook graag kiezen voor dakbedekking waarbij de geluidsoverlast die kan worden gerealiseerd door verschillende weersomstandigheden stevig binnen de perken kan worden gehouden? Dan is dat met absolute zekerheid een extra goede reden om te kiezen voor vezelcement golfplaten.

Maak een keuze uit verschillende afmetingen

Ben je van plan om vezelcement golfplaten te kopen? In dat geval zal je net als bij een ander type golfplaat een keuze moeten maken tussen tal van verschillende afmetingen. Als je, je gaat verdiepen in het assortiment hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende afmetingen zoals:

 • 110x150 centimeter;
 • 110x183 centimeter;
 • 110x214 centimeter;
 • 110x244 centimeter;
 • 110x275 centimeter;
 • 110x305 centimeter.

Is het voor jou niet echt duidelijk welke van de diverse vezelcement golfplaten voor jou nu precies de beste keuze kunnen zijn? In dat geval is het altijd een goede keuze om even contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers helpen je immers graag verder!

Bestel jouw vezelcement golfplaten nu tegen de interessantste voorwaarden

Zoals op deze pagina al uitgebreid aangehaald zijn er verschillende belangrijke voordelen verbonden aan de aanschaf en het gebruik van vezelcement golfplaten. Wanneer jij ook graag van dit type dakbedekking gebruik wenst te maken zal je tot de conclusie komen dat je deze het beste kan bestellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. Bij ons kan je immers rekenen op de voordelen die we hieronder voor jou op een rijtje hebben gezet.

 • Je bent altijd verzekerd van een scherpe aankoopprijs;
 • Je geniet van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van € 2.000,-;
 • Je vezelcement golfplaten kunnen doorgaans erg snel worden geleverd;
 • We beschikken ook over een ruim aanbod met andere dakmaterialen.

Voor wat deze andere dakmaterialen betreft kan er een keuze worden gemaakt tussen tal van verschillende materialen. Enkele voorbeelden waar je op dit vlak aan kan denken zijn de volgende:

Ben je eerder op zoek naar bijvoorbeeld een flexibele dakdoorvoer of wil je graag damwand dakplaten aanschaffen? Ook voor deze dakmaterialen ben je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het juiste adres. In ieder geval mag het duidelijk zijn, het is zeker en vast niet alleen zo dat je voor het aanschaffen van vezelcement golfplaten bij ons terecht kan.

Particuliere en professionele klanten welkom

Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. vinden we het bijzonder belangrijk om iedereen die op zoek is naar dakmaterialen zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit geldt niet alleen voor professionelen, maar zeker ook voor particulieren. Of je nu dus met andere woorden een professionele vakman bent of een particulier die graag zelf aan de slag gaat met het realiseren van het dak van diens schuur, stal of andere constructie, het is altijd mogelijk om de door jou gewenste vezelcement golfplaten te kopen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!