Menu
EUR

Plexiglas op maat

1 Producten
Toon:
Plexiglas op maat
Plexiglas op maat
€0,00 €0,00
 
Toon 1 - 1 van 1
Plexiglas op maat

Wanneer je binnen het standaard aanbod met plexiglas niet meteen een voor jou geschikte oplossing terug kan vinden is plexiglas op maat laten maken uiteraard een zeer interessant alternatief. In het merendeel van de gevallen zal je kunnen vaststellen dat ons standaard assortiment met plexi eigenlijk vrijwel alles bevat waar je naar op zoek bent. Toch zijn er ook uitzonderingen. Kan jij het gewenste plexiglas onverhoopt toch niet in ons standaard aanbod terugvinden? Dan zal je kunnen vaststellen dat wij jou alsnog een perfecte oplossing kunnen aanbieden.

Wat is plexiglas op maat precies?

Of je nu kiest voor standaard plexiglas of voor plexiglas op maat, in beide gevallen is er uiteraard sprake van hetzelfde materiaal. Het gaat hierbij om zogenaamde thermoplastische kunststof. Voor het ontstaan van dit materiaal moeten we terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 1928. Het was in deze periode dat dit materiaal werd uitgevonden in de Russische hoofdstad Moskou. Ondanks het feit dat dit materiaal dus al een behoorlijke tijd bestaat heeft het even geduurd voordat mensen echt begonnen te geloven in de meerwaarde die het met zich meebrengt in vergelijking met glas. Toch is die meerwaarde tegenwoordig wellicht meer dan ooit duidelijk.

Voor plexiglas geldt dat het standaard verkrijgbaar is in verschillende diktes en vaak ook nog eens in diverse kleuren. Dit zorgt ervoor dat ze kan worden ingezet voor menig aantal verschillende doeleinden. Dit bovendien ook niet alleen maar binnen in de woning. Ook buitenshuis zijn er dan ook heel wat toepassingen waarbij je gebruik kan maken van plexiglas. In ieder geval zal je kunnen vaststellen dat dit materiaal niet alleen veiliger en steviger is dan glas, maar bovendien is het ook nog eens ongelofelijk duurzaam. Of je nu op zoek bent naar standaard plexiglas of je graag plexiglas op maat wenst te kopen, in allebei deze gevallen ben je bij Van Viegen aan het juiste adres.

In welke diktes is plexiglas standaard verkrijgbaar?

Plexiglas kan standaard worden aangekocht hier bij van Viegen Handelsonderneming in verschillende diktes. Daarbij maken we een onderscheid tussen exemplaren variërend in dikte van 3 tot 10mm. Dit zorgt ervoor dat je voor menig aantal standaard toepassingen een keuze kan maken uit ons ruime aanbod met standaard plexiglas. Op het ogenblik dat deze diktes toch niet helemaal in lijn liggen met je verwachtingen kan je uiteraard ook nog kiezen voor onze maatwerk oplossing.

Wanneer kiezen voor plexiglas op maat?

Plexiglas op maat laten maken is hier bij van Viegen Handelsonderneming zonder probleem mogelijk. Wanneer je dat wenst te laten doen zal je kunnen vaststellen dit zeer eenvoudig is door gebruik te maken van ons toegankelijke systeem. Het enige wat je moet doen is deze gegevens invullen:

  1. De gewenste dikte in millimeters;
  2. De gewenste lengte in centimeters;
  3. De gewenste breedte in centimeters.

Bovenstaande mogelijkheden zorgen ervoor dat het laten realiseren van maatwerk plexiglas op maat hier bij van Viegen Handelsonderneming voor iedereen het overwegen waard kan zijn. Bovendien bieden wij onze klanten op dit vlak nog een extra interessante troef aan. Het is namelijk zo dat de levertijd van je maatwerk plexiglas slechts één tot drie werkdagen bedraagt. Indien je dus met andere woorden op zoek bent naar een geschikte partij om voor jou plexi op maat te maken hoef je eigenlijk helemaal niet verder te zoeken, in tegendeel.

Wat maakt de keuze voor plexiglas op maat nu precies zo interessant?

In vergelijking met glas zal je kunnen vaststellen dat de keuze voor plexiglas je heel wat interessante voordelen oplevert. Zo kunnen we bijvoorbeeld stellen dat plexiglas aanzienlijk veiliger is in vergelijking met echt glas. Dit als gevolg van het feit dat het niet alleen sterker is, maar bovendien ook niet zomaar uit elkaar zal spatten. Hierdoor hoef je je bij plexiglas ook nooit zorgen te maken over glasscherven die mogelijks voor bepaalde verwondingen zouden kunnen zorgen. Dit geldt uiteraard zowel voor standaard plexiglas als voor plexiglas op maat.

Voor heel wat mensen die plexiglas op maat willen laten maken geldt dat ze op zoek zijn naar stevige exemplaren. Daarbij kan er ook worden gerekend op een extra voordeel. Voor glas geldt bijvoorbeeld dat het al snel over een behoorlijk gewicht zal komen te beschikken. Dat geldt niet voor plexiglas. Het feit dat plexiglas over een aanzienlijk lichter gewicht beschikt maakt het uitstekend inzetbaar in tal van uiteenlopende situaties. Bovendien zorgt dit er tevens voor dat de montage een behoorlijk stuk eenvoudiger kan gebeuren. De keuze voor plexiglas is in het algemeen als vervanger voor glas dus absoluut iets wat kan worden overwogen.

Plexiglas op maat laten maken bij van Viegen Handelsonderneming

Heb je behoefte aan plexiglas op maat? Dan spreekt het voor zich dat je over verschillende eisen zal beschikken met betrekking tot de realisatie van dat plexiglas. In eerste instantie zal je graag hebben dat je dit op de meest eenvoudige manier kan laten doen. Dat is zeker mogelijk hier bij van Viegen Handelsonderneming. Het enige wat je namelijk moet doen is een aantal gegevens verstrekken. Vervolgens kan je doorgaans binnen de één tot drie werkdagen het op maat gemaakte plexiglas geleverd krijgen. Ook voor een snelle levertijd ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Heb je een blik geworpen op ons zeer uitgebreide aanbod bestaande uit standaard plexiglas? Ben je echter tot de conclusie gekomen dat jij echter behoefte hebt aan maatwerk? Dan kunnen wij jou deze mogelijkheid dus als geen ander bieden. Aarzel dan ook geen moment langer en bestel ook jouw plexiglas op maat meteen hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!