Menu
EUR

Kokerprofielen | Aluminium koker

10 Producten
Toon:
Kunststof hoek verbindstuk
Kunststof hoek verbindstuk
€1,15 €0,95
€0,95 per Stuk
 
Kokerprofiel enkele flens 3 mm
Kokerprofiel enkele flens 3 mm
€22,76 €18,81
€6,27 per meter
 
Aluminium koker 10x10 cm - 4 mm
Aluminium koker 10x10 cm - 4 mm
€189,37 €156,50
€39,13 per meter
 
Kunststof T verbindstuk
Kunststof T verbindstuk
€1,15 €0,95
€0,95 per Stuk
 
Kokerprofiel enkele flens 16 mm
Kokerprofiel enkele flens 16 mm
€32,17 €26,59
€8,86 per meter
 
Kokerprofiel enkele flens 4 mm
Kokerprofiel enkele flens 4 mm
€22,76 €18,81
€6,27 per meter
 
Kokerprofiel dubbele flens 16 mm
Kokerprofiel dubbele flens 16 mm
€41,25 €34,09
€11,36 per meter
 
Kunststof 3-hoek verbindstuk
Kunststof 3-hoek verbindstuk
€1,15 €0,95
€0,95 per Stuk
 
Kokerprofiel dubbele hoekflens 4 mm
Kokerprofiel dubbele hoekflens 4 mm
€22,76 €18,81
€6,27 per meter
 
Kokerprofiel dubbele hoekflens 3 mm
Kokerprofiel dubbele hoekflens 3 mm
€22,76 €18,81
€6,27 per meter
 
Toon 1 - 10 van 10
Kokerprofielen | Aluminium koker

Ben je op zoek naar een kokerprofiel om te kopen? In dat geval zal het je al snel duidelijk worden dat er een onderscheid dient te worden gemaakt tussen een enkel en een dubbel kokerprofiel. Voor heel wat mensen die bijvoorbeeld voor het eerst een dergelijk profiel dienen aan te schaffen geldt dat ze doorgaans niet goed weten waar ze nu allemaal precies rekening mee dienen te houden. Ben jij één van deze mensen en ben je op zoek naar een geschikte partij om jouw kokerprofielen bij aan te kunnen schaffen? Dan kunnen wij jou alvast uitstekend van dienst zijn.

Verschil tussen een kokerprofiel enkel en dubbele flens

Bij het aanschaffen van een kokerprofiel dien je aldus rekening te houden met het verschil tussen een enkele en een dubbele flens exemplaar. Voor een dergelijke aluminium koker met enkele flens geldt dat ze een multifunctioneel profiel vormt. Het is mogelijk om dit profiel te gebruiken bij het vervaardigen van onder meer:

 • Wanden;
 • Daken;
 • Kisten.

Bekijk op de pagina van het enkele flens profiel altijd goed voor welke polycarbonaat platen ze geschikt zijn. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om 16 mm polycarbonaat kanaalplaten of om ander plaatmateriaal welke beschikt over een gelijkaardige dikte.

Het spreekt voor zich dat ook een dubbele flens kokerprofiel een multifunctioneel profiel is. De zaken waarvoor je ze kan gebruiken zijn gelijkaardig als bovenstaande. Het verschil zit hem dus uitsluitend in de respectievelijk enkele en dubbel flens waarvan sprake is.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Er zijn bij het kopen van een kokerprofiel een aantal verschillende keuzes die je kan en zal moeten maken. Eén van deze keuzes heeft betrekking tot de kleur waar het profiel over dient te beschikken. Wat deze kleur betreft is het mogelijk om een keuze te maken tussen de volgende mogelijkheden:

 • Aluminiumkleur brut (RAL 9007);
 • Antracietgrijs (RAL 7016);
 • Gitzwart (RAL 9005).

Niet alleen de kleur waar je op wil kunnen rekenen kan een belangrijk aandachtspunt zijn. Dat geldt bovendien ook voor de lengte waarover ze moet beschikken. Ook voor wat deze lengte betreft geldt dat je een keuze kan maken tussen tal van verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan:

 • 300 centimeter;
 • 600 centimeter.

Het is best mogelijk dat het voor jou niet direct duidelijk is welk kokerprofiel of welke aluminium koker je nu precies dient te kopen. Is dat het geval en wil je dan ook liever niets aan het toeval overlaten? In dat geval kan je jouw vragen altijd voorleggen aan onze deskundige klantenservice!

Welke aluminium koker wens je precies te kopen?

Ben je op zoek naar een aluminium koker? Dan is het van belang om op voorhand even voor jezelf te proberen bepalen aan welk exemplaar je precies behoefte hebt. Binnen ons assortiment zal je dan ook menig aantal verschillende mogelijkheden terug kunnen vinden. Het gaat hierbij om de volgende:

 1. Kokerprofiel enkele en dubbele flens 16 mm;
 2. Een exemplaar met enkele flens van 3 of 4 mm;
 3. Een kokerprofiel dubbele hoekflens 3 of 4 mm.

Uiteraard zijn de bovenstaande voorbeelden slechts enkele van de vele mogelijkheden die je aan zal treffen in ons assortiment. Vergeet bijvoorbeeld ook zeker niet om de vereiste verbindstukken te kopen. Ook deze kan je uiteraard bestellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Waarom jouw kokerprofiel bij ons bestellen?

Ben je van plan om het kokerprofiel waar je behoefte aan hebt bij ons te kopen? Dan is het voordat je je bestelling af gaat ronden mogelijks nog een interessante keuze om je even verder in ons assortiment te gaan verdiepen. Wanneer je dat doet zal je tot de conclusie komen dat je nog kan rekenen op de aanwezigheid van heel wat andere artikelen en bouwmaterialen. Denk hierbij onder meer aan:

Wanneer je aan het bouwen of verbouwen bent is de kans ontzettend groot dat je behoefte zal hebben aan best een aantal verschillende materialen en artikelen. Door deze in één keer bij ons te kopen beschik je in één keer over al datgene waar je behoefte aan hebt en dat met zekerheid tegen een scherpe prijs. Bovendien kan je mogelijks ook nog eens rekenen op gratis verzending van je bestelling.

Altijd verzekerd van een snelle levering

Indien je behoefte hebt aan een aluminium koker of aan tal van verschillende andere bouw gerelateerde materialen spreekt het voor zich dat je niet lang zal willen wachten voordat je deze in huis zal hebben. Het zou dan ook zonde zijn wanneer de werken daardoor vertraging op zouden lopen. Gelukkig hoeft dit helemaal geen probleem te zijn, in tegendeel. Als je een bestelling plaatst bij ons zal je immers tot de conclusie komen dat je altijd bent verzekerd van een snelle leveringstermijn. Op de respectievelijke productpagina’s wordt altijd aangegeven met welke leveringstermijn je in de praktijk rekening dient te houden.

Geniet van gratis verzending van je order

Ben je van plan om hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. een bestelling te plaatsen? Dan kan je altijd rekenen op lage verzendkosten. Plaats je een order voor een bestelbedrag van minstens 1.500 euro? In dat geval nemen wij de verzendkosten zelfs voor onze rekening. Het bij ons kopen van een kokerprofiel wordt op deze manier uiteraard alleen maar financieel nog interessanter.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!