Menu
EUR

Doorzichtige golfplaten | Transparante golfplaten

17 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 17
Doorzichtige golfplaten | Transparante golfplaten

De plaatsing van doorzichtige golfplaten zorgt ervoor dat je in één klap kan rekenen op verschillende interessante voordelen. Om te beginnen staat de golfplaat er uiteraard om bekend een kwalitatief dakmateriaal te zijn welke bovendien ook nog eens financieel lekker toegankelijk is. Dit is echter niet alles. Daarnaast geldt voor golfplaten dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende soorten materialen en uitvoeringen. Door te kiezen voor doorzichtige golfplaten zorg je er niet alleen voor dat je kan rekenen op de bovenstaande voordelen, daarnaast zal je ook nog eens tot de conclusie komen dat er op deze manier heel wat natuurlijk daglicht naar binnen kan vallen. Ben jij ook van plan om over te gaan tot het aanschaffen van transparante golfplaten? Dan kunnen wij jou daar mee verder helpen!

Wanneer gebruikmaken van doorzichtige golfplaten?

In de praktijk kan er worden vastgesteld dat doorzichtige golfplaten op heel wat verschillende soorten panden kunnen worden toegepast. Het gaat hierbij dan niet alleen om garages, maar ook om bijvoorbeeld schuren en overkappingen. Door te kiezen voor transparante golfplaten zal je tot de conclusie komen dat je enerzijds kan genieten van de voordelen verbonden aan gewone golfplaten terwijl je bovendien ook nog eens het effect hebt van het transparante karakter van deze platen. Het naar binnen vallende daglicht zorgt er in dit geval immers voor dat je veel minder afhankelijk zal worden van kunstmatige lichtbronnen. Op deze manier kan er uiteraard ook heel wat worden bespaard op de energiefactuur. Dit is zeker in deze tijd alleen maar extra mooi meegenomen.

Op welke voordelen kan je precies rekenen?

Doorzichtige golfplaten genieten sinds jaar en dag van een uitstekende populariteit. Dat is het gevolg van de aanzienlijke hoeveelheid aan voordelen waar je op kan rekenen wanneer je overgaat tot het gebruik van dergelijke platen. Wil je graag concreet weten wat deze voordelen nu precies zijn? We hebben ze met het onderstaande overzicht alvast nog even duidelijk voor je op een rijtje gezet.

1.) De golfplaten zijn toe te passen op verschillende gebouwen

Doorzichtige golfplaten kunnen op verschillende soorten panden en constructies worden geplaatst. Om te beginnen is het bijvoorbeeld zo dat ze vaak worden gebruikt bij de realisatie van een terrasoverkapping. Dit gezegd hebbende worden ze ook (vaak in combinatie met ander type golfplaten) gelegd op bijvoorbeeld het dak van een garage, een schuur of een stal. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat er bij het bouwen van verschillenden panden of constructies op z’n minst kan worden overwogen om gebruik te gaan maken van doorzichtige golfplaten.

2.) Een financieel toegankelijk dakmateriaal

Ook een niet onbelangrijke reden om te kiezen voor het gebruik van doorzichtige golfplaten als afwerking voor een dak heeft te maken met het feit dat ze financieel toegankelijk is. Het afwerken van een dak, ook van een kleiner pand zoals bijvoorbeeld een stal of een schuur, kan behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Door ervoor te kiezen om gebruik te maken van transparante golfplaten zal je tot de conclusie komen dat dit bedrag een flink stuk minder hoog zal uitvallen dan je mogelijks in eerste instantie had verwacht. Ook voor mensen met een beperkter budget kan dit dan ook zeker een optie zijn om te overwegen.

3.) Ze laten heel wat natuurlijk daglicht door

Voor golfplaten geldt dat ze beschikbaar zijn in tal van verschillende uitvoeringen. In het bijzonder voor de doorzichtige golfplaten geldt dat ze er bekend om staan uitstekend natuurlijk daglicht naar binnen te laten vallen. Dit heeft als gevolg dat de onderliggende ruimte of het pand waarop ze worden geplaatst binnenin een mum van tijd prachtig en vooral op natuurlijke wijze worden verlicht. Hierdoor is de behoefte aan kunstmatige verlichting een stuk minder groot waardoor er ook heel wat kosten kunnen worden bespaard. Doorzichtige golfplaten lenen zich echter ook uitstekend als een afwerking voor een terrasoverkapping.

4.) Een betrouwbare kwaliteit en prima levensduur

Voor doorzichtige golfplaten vervaardigd uit PVC geldt dat ze er niet alleen bekend om staan zeer flexibel te zijn, daarnaast zijn ze ook nog eens erg stootvast en prima bestand tegen alle verschillende weersomstandigheden. De prima kwaliteit waar dit dakmateriaal over beschikt zorgt ervoor dat ze zowel op korte als op lange termijn een uitstekende meerwaarde weet te realiseren voor jouw pand.

Hoe transparante golfplaten monteren?

Het monteren van transparante golfplaten is niet het meest lastige karwei. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk wel van belang dat dit op een correcte manier gebeurt. Voor het monteren van doorzichtige golfplaten van PVC wordt het aangeraden om gebruik te maken van de juiste bevestigingsmaterialen. Het gaat hierbij dan concreet om:

  • Afstandshouders;
  • Houtdraadbouten.

Van cruciaal belang om ook aandacht aan te besteden heeft betrekking tot het feit dat je de golfplaten niet vast mag nieten en zeker niet mag vastspijkeren. Bovendien is het van belang om er ook aandachtig voor te zijn dat je bouten ten minste 50 mm van de rand moeten worden geplaatst. Alleen op deze manier ben je immers verzekerd van de meest optimale stabiliteit.

Ook behoefte aan andere dakmaterialen?

Hoe interessant doorzichtige golfplaten in de praktijk ook mogen zijn, het spreekt voor zich dat je bij bijvoorbeeld het bouwen of verbouwen van een hoeve of een andere woning ook behoefte kan hebben aan nog heel wat andere soorten dakmaterialen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan dakpannen kopen wanneer je graag bij jouw woning wil kunnen genieten van een mooi pannendak. Ben jij vooral één van de vele mensen die zweert bij een groendak? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat ook het realiseren van sedumdaken voor jou een potentieel interessante keuze kan zijn. Alle mogelijkheden hiervoor zijn in ons aanbod terug te vinden. Wil je graag nog andere dakmaterialen bestellen? Ook dat is mogelijk. Denk hierbij dan onder meer aan de volgende opties:

Eén van de belangrijkste redenen voor veel mensen om gebruik te gaan maken van transparante golfplaten heeft te maken met het feit dat deze er bekend om staan heel wat daglicht door te laten. Wanneer je ditzelfde effect ook in je woning wil kunnen realiseren is het mogelijks ook de moeite waard om de realisatie van een lichtkoepel op het dak te overwegen. Het spreekt voor zich dat je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. ook aan het juiste adres bent voor de aanschaf van lichtkoepels.

Bestel ook jouw doorzichtige golfplaten vandaag nog!

Er zijn aan de keuze voor doorzichtige golfplaten duidelijk heel wat interessante voordelen verbonden. Deze voordelen zorgen ervoor dat je ze zeer vaak terug ziet komen in niet alleen terrasoverkappingen, maar ook in de daken van heel wat verschillende panden. Ben jij ook van plan om dergelijke, doorzichtige golfplaten te kopen? Dan zal je tot de conclusie komen dat je daarvoor hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. kan rekenen op heel wat interessante voordelen. Het gaat hierbij dan meer bepaald om de volgende:

  • Je geniet altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Onze doorzichtige golfplaten kunnen snel worden geleverd;
  • Zowel particuliere als professionele partijen zijn bij ons welkom;
  • Gratis verzending vanaf een bestelbedrag van minstens € 2.000,-.

Spreken de hierboven aangehaalde voordelen jou ook aan? Dan is het zeker en vast de moeite meer dan waard om ervoor te kiezen om ook jouw doorzichtige golfplaten te bestellen hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!