Menu
EUR

Polycarbonaat golfplaten

11 Producten
Toon:
Toon 1 - 11 van 11
Polycarbonaat golfplaten

Polycarbonaat golfplaten worden vaak zowat de sterkste golfplaten op de markt genoemd. In vergelijking met acrylaat en polyester exemplaren zijn deze dan ook inderdaad heel wat sterker. Wat veel mensen niet weten is dat polycarbonaat als materiaal zelfs tot zomaar even 250 keer sterker is in vergelijking met glas! Dit zorgt ervoor dat je niet alleen kan rekenen op een prima kwaliteit, daarnaast is ook een uitstekende levensduur steeds gegarandeerd. Ben jij door deze voordelen ook van plan om over te gaan tot het kopen van polycarbonaat golfplaten? Dan is het alvast zeker de moeite waard om je even te verdiepen in de mogelijkheden die wij hier voor jou in petto hebben.

Welke voordelen zijn er verbonden aan polycarbonaat golfplaten?

Bij dakmateriaal kopen spreekt het voor zich dat je altijd aandachtig zal willen zijn voor de kwaliteit waar dat materiaal over beschikt. Als je van plan bent om kunststof golfplaten aan te schaffen zal je daarbij tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen diverse opties. Wat deze opties betreft kan je concreet denken aan de volgende:

  • PVC;
  • Polyester;
  • Polycarbonaat.

Van alle drie deze mogelijkheden zijn de polycarbonaat golfplaten de vaakst geprefereerde keuze. Niet alleen is het namelijk zo dat je bij deze golfplaten kan rekenen op een uitstekende flexibiliteit, daarnaast zal je ook tot de conclusie komen dat ze opgewassen zijn tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Ook wanneer je specifiek op zoek bent naar doorzichtige of transparante golfplaten om te kopen zijn exemplaren uit polycarbonaat een prima keuze.

Geniet van de voordelen van doorzichtige golfplaten

Eén van de redenen waarom veel mensen kiezen voor het kopen van polycarbonaat golfplaten heeft te maken met het feit dat ze veelal over een doorzichtig of transparant karakter beschikken. Dit zorgt ervoor dat ze heel wat natuurlijk daglicht doorlaten. Dat kan een belangrijke troef zijn. Worden deze golfplaten bijvoorbeeld op het dak van een stal of een schuur geplaatst? Dan zorgen ze ervoor dat er heel wat natuurlijk daglicht naar binnen kan vallen. Hierdoor wordt de behoefte aan kunstmatige verlichting uiteraard in de praktijk heel wat minder groot. Zoveel spreekt voor zich.

Prijs-kwaliteit een prima keuze

Polycarbonaat golfplaten staan erom bekend op vlak van prijs-kwaliteit een werkelijk uitstekende keuze te zijn. Niet alleen staan deze golfplaten erom bekend erg flexibel te zijn, daarnaast beschikken ze ook over stootvaste eigenschappen en zijn ze prima bestand tegen allerhande weersomstandigheden. In combinatie met het toegankelijke prijskaartje waar polycarbonaat golfplaten bekend om staan kan er dan ook steeds worden gesteld dat er sprake is van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zoveel is zeker.

Zelf deze golfplaten plaatsen? Het kan!

De montage van polycarbonaat golfplaten hoeft in de praktijk helemaal niet veel voeten in de aarde te hebben. Dit gezegd hebbende moet je uiteraard wel op een correcte manier te werk gaan. Dienen de golfplaten nog in de juiste lengte te worden gezaagd? Maak hiervoor dan in ieder geval gebruik van een fijntandige metaal- of decoupeerzaag. Dienen er gaten te worden geboord in een golfplaat van polycarbonaat? Dan kan je daarvoor het best gebruikmaken van een scherpe spiraalboor. Let wel, is er sprake van materiaalresten die achterblijven in de kanalen van de golfplaten? Zorg er dan voor dat deze altijd worden verwijderd. Om dit voor mekaar te krijgen kan er gebruik worden gemaakt van zogenaamde perslucht.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Ben je van plan om over te gaan tot het kopen van polycarbonaat golfplaten? In die situatie zal je tot de conclusie komen dat dit type golfplaat bij ons kan worden aangekocht in verschillende afmetingen. De afmetingen waar we een onderscheid tussen maken zijn de volgende:

  • Polycarbonaat golfplaat massief 106x200 centimeter;
  • Polycarbonaat golfplaat massief 106x250 centimeter;
  • Polycarbonaat golfplaat massief 106x305 centimeter;
  • Polycarbonaat golfplaat 3-wandig 110x153 centimeter;
  • Polycarbonaat golfplaat 3-wandig 110x305 centimeter.

Uiteraard zijn de bovenstaande mogelijkheden nog lang niet alles, in tegendeel. In ons aanbod zijn dan ook nog heel wat andere formaten terug te vinden waar je een keuze tussen kan maken. Is het voor jou niet echt duidelijk welk formaat of welk type golfplaat nu voor jouw situatie precies de beste keuze is? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Behoefte aan andere dakmaterialen? Ook dat is geen probleem!

Hoe interessant het gebruik van polycarbonaat golfplaten in de praktijk ook mag zijn, het is vanzelfsprekend dat je (ook) zomaar behoefte kan hebben aan andere dakmaterialen. Ook in dat geval kunnen wij jou met zekerheid verder helpen. Enkele andere materialen die je terug kan vinden in ons aanbod hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zijn dan ook de volgende:

Voor het vormgeven van een dak geldt uiteraard dat er een keuze dient te worden gemaakt tussen tal van verschillende mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld nieuwe dakpannen kopen voor het vormgeven van een pannendak, maar daarnaast zijn ook zogenaamde sedumdaken razend populair. Voor mensen die graag een groendak willen realiseren is dit dan ook wellicht de beste keuze. In ieder geval, ook wanneer je dus niet zozeer op zoek bent naar polycarbonaat golfplaten, maar wel naar andere dakmaterialen zit je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. dus zeker goed!

Bestel je polycarbonaat golfplaten hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V.

Dat polycarbonaat golfplaten in de praktijk zo interessant zijn hoeft duidelijk niet te verbazen. De vele interessante voordelen die eraan verbonden zijn spreken dan ook eigenlijk voor zich. Hebben deze voordelen jou ook weten te overtuigen en zou je dan ook bijgevolg graag ook willen overgaan tot het kopen van dergelijke platen? Dan ben je hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. zeker aan het juiste adres. Op welke voordelen je nu exact kan rekenen bij het kopen van jouw polycarbonaat golfplaten bij ons laten we je zeer graag hieronder nog even ontdekken.

Geniet van gratis verzending op je bestelling

In eerste instantie trachten we er hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. alles aan te doen om de verzendkosten op onze bestellingen zo beperkt mogelijk te houden. Dit gezegd hebbende kan je ook aanspraak maken op gratis verzending. Van zodra je een bestelling plaatst bij ons ter waarde van € 2.000,- of meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Op deze manier kan je jouw polycarbonaat golfplaten net zoals andere mogelijke dakmaterialen nog voordeliger aanschaffen!

Altijd verzekerd van een snelle levering

Ben je al volop bezig met een bepaald project en blijkt dat er te weinig polycarbonaat golfplaten zijn besteld? Of je gewoon dringend behoefte hebt aan deze of andere dakmaterialen? In al deze gevallen zal je tot de conclusie komen dat je hiervoor bij Handelsonderneming van Viegen B.V. aan het goede adres bent. Als de gewenste golfplaten uit voorraad leverbaar zijn kan je ze bij het plaatsen van een bestelling voor 12:00 de volgende werkdag al ontvangen. Zijn de gewenste platen onverhoopt tijdelijk niet in voorraad? Dan wordt er altijd op de productpagina aangegeven wanneer je ze kan verwachten.

Particuliere en professionele klanten welkom

Polycarbonaat golfplaten worden in de praktijk zowel door amateurs als door professionelen veelvuldig gebruikt bij het realiseren van een bepaald dak of overkapping. Hier bij Handelsonderneming van Viegen B.V. vinden we het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vanwege deze reden maken we het zowel voor particuliere als voor professionele partijen mogelijk om hun polycarbonaat golfplaten bij ons te bestellen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!