Menu
EUR

Stalen golfplaten

4 Producten
Toon:
Stalen golfplaat 18/76 antracietgrijs | RAL 7016
Stalen golfplaat 18/76 antracietgrijs | RAL 7016
€21,96 €18,15
€11,00 per m²
 
Stalen golfplaat 18/76 terracotta | RAL 8004
Stalen golfplaat 18/76 terracotta | RAL 8004
€22,97 €18,98
€11,50 per m²
 
Stalen golfplaat 18/76 rood | KLEUR 785
Stalen golfplaat 18/76 rood | KLEUR 785
€36,94 €30,53
€18,50 per m²
 
Stalen golfplaat 18/76 zwart | RAL 9005
Stalen golfplaat 18/76 zwart | RAL 9005
€21,96 €18,15
€11,00 per m²
 
Toon 1 - 4 van 4
Stalen golfplaten

Stalen golfplaten zijn door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest interessante en tevens ook populairste vormen van dakbedekking. Er zijn dan ook zeker heel wat niet onbelangrijke voordelen verbonden aan golfplaten die zijn vervaardigd uit dit materiaal. Niet alleen staan ze er bijvoorbeeld om bekend uiterst kwalitatief te zijn, daarnaast kunnen ze ook nog eens worden aangekocht in verschillende kleuren. De toepasbaarheid van dit type golfplaten wordt in de praktijk vaak omschreven als aanzienlijk veelzijdiger in vergelijking met exemplaren van bijvoorbeeld vezelcement. Zou je graag meer te weten willen komen over stalen golfplaten en zou je ze ook graag meteen willen aanschaffen? Dat is allemaal mogelijk hier bij van Viegen Handelsonderneming!

Uitstekende toepasbaarheid van stalen golfplaten

De vele voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van stalen golfplaten heeft ervoor gezorgd dat haar populariteit door de jaren heen sterk is toegenomen. Ze worden dan ook aanzienlijk vaker in vergelijking met vroeger toegepast. Voor golfplaten die zijn vervaardigd uit staal geldt dat ze verkrijgbaar zijn in een uitgebreid aanbod aan kleuren evenals profileringen. Dit zorgt ervoor dat de toepasbaarheid in de praktijk inderdaad als aanzienlijk uitgebreider kan worden beschreven ten opzichte van exemplaren vervaardigd uit vezelcement.

Voor golfplaten gemaakt van staal geldt bovendien dat ze zich eveneens kenmerken door een licht gewicht gecombineerd met een variabele lengte. Deze eigenschappen staan in de praktijk ook garant voor een eenvoudige montage. Dit zorgt ervoor dat er aanzienlijk meer bedekking kan worden geplaatst binnen een kortere periode. Voor al deze verschillende voordelen geldt dat ze bewijzen dat golfplaten gemaakt van staal niet alleen een kwalitatieve, maar bovendien ook een financieel zeer interessante keuze kunnen zijn. In ieder geval is deze vorm van dakbedekking in de praktijk dan ook absoluut het overwegen meer dan waard.

Condensvorming bij golfplaten van staal

Er wordt wel eens gezegd dat er ook enkele niet onbelangrijke nadelen zijn verbonden aan het gebruik van stalen golfplaten. Het zou bijvoorbeeld zo zijn dat er zich aan de binnenzijde van de plaat condens kan vormen. Tegenwoordig is het echter zo dat deze condensvorming tegen wordt gegaan door het gebruik van een anti-condensvilt. Dit vilt zorgt voor de opname van het vocht en voorkomt dat de plaat gaat druppen. Een extra voordeel dat is verbonden aan het gebruik van een dergelijk anti-condensvilt heeft te maken met het feit dat het geluid van bijvoorbeeld harde regen of hagel sterk kan worden gereduceerd. Hoe dan ook, ondanks het feit dat het risico op condensvorming bij stalen golfplaten vroeger dus een niet onbelangrijk risico vormde is dat tegenwoordig niet langer het geval. Hier hoef je dan ook niet meer zoveel aandacht aan te besteden.

Stalen platen verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Op het ogenblik dat je stalen golfplaten wenst te kopen spreekt het voor zich dat je daarbij een keuze zal willen kunnen maken uit verschillende afmetingen. Dat is hier bij van Viegen Handelsonderneming perfect mogelijk. Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid aan om te kiezen voor een stalen golfplaat van bijvoorbeeld 110x250, maar ook van 110x400 centimeter. Daar tussenin zijn uiteraard ook nog tal van andere afmetingen terug te vinden. Hoe dan ook, wil je graag stalen golfplaten bestellen en ben je daarvoor op zoek naar een specifieke afmeting? Dan kan je deze meer dan waarschijnlijk wel terugvinden binnen ons assortiment.

Waarom kiezen voor golfplaten van staal in plaats van aluminium?

Wanneer je voor het kopen van golfplaten voornamelijk wil kijken in de richting van metaal zijn er eigenlijk twee opties waar vaak voor wordt gekozen. Voor heel wat mensen is het dan ook vooral een kwestie van een keuze te maken tussen enerzijds stalen golfplaten of exemplaren gemaakt van aluminium. Staal staat er echter om bekend een veel steviger materiaal te zijn. Het mag dan iets zwaarder zijn in vergelijking met de exemplaren van aluminium, een veel betere kwaliteit is altijd gegarandeerd. Bovendien is het ook nog eens zo dat golfplaten van staal doorgaans kunnen worden aangekocht tegen een aanzienlijk scherper prijskaartje in vergelijking met de aluminium varianten. Het hoeft dan ook zeker niet te verbazen dat de voorkeur van de meeste mensen uiteindelijk toch uit zal gaan naar golfplaten die zijn vervaardigd van staal.

Koop jouw stalen golfplaten hier bij van Viegen Handelsonderneming

Ben jij ook op zoek naar interessante dakbedekking? Zou je daarvoor graag in de richting willen kijken van golfplaten? Dan zal je tot de conclusie komen dat stalen golfplaten zeker een aantal interessante voordelen met zich meebrengen. Daarnaast is ook uit de informatie op deze pagina gebleken dat verschillende pijnpunten die in het verleden nog van toepassing waren tegenwoordig tot het verleden behoren. Daarmee zijn enkele oude redenen om toch maar uiteindelijk niet te kiezen voor golfplaten vervaardigd uit staal tegenwoordig eigenlijk helemaal niet meer van toepassing.

Bij van Viegen Handelsonderneming ben je altijd verzekerd van de meest interessante voorwaarden om jouw golfplaten van staal aan te kunnen kopen. Niet alleen beschikken wij over een gevarieerd aanbod bestaande uit golfplaten van verschillende afmetingen, daarnaast is het ook nog eens zo dat we ze aanbieden tegen een interessant prijskaartje. Dit alles maakt het dan ook duidelijk, voor het kopen van jouw stalen golfplaten ben je hier bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!