Menu
EUR

Stalen dakpanplaten

5 Producten
Toon:
Stalen dakpanplaat antracietgrijs RAL 7016
Stalen dakpanplaat antracietgrijs RAL 7016
€22,69 €18,75
€11,00 per m²
 
Stalen dakpanplaat op maat
Stalen dakpanplaat op maat
€8,05 €6,65
€12,10 per m²
 
Stalen dakpanplaat zwart RAL 9005
Stalen dakpanplaat zwart RAL 9005
€22,69 €18,75
€11,00 per m²
 
Stalen dakpanplaat terracotta RAL 8004
Stalen dakpanplaat terracotta RAL 8004
€23,73 €19,61
€11,50 per m²
 
Stalen dakpanplaat rood RAL 785
Stalen dakpanplaat rood RAL 785
€38,16 €31,54
€18,50 per m²
 
Toon 1 - 5 van 5
Stalen dakpanplaten

Door gebruik te maken van stalen dakpanplaten is het mogelijk om een voordelige, maar toch efficiënte en vooral ook stijlvolle afwerking voor het dak van je woning te realiseren. Voor deze dakplaten geldt dat het mogelijk is om er dezelfde uitstraling mee te realiseren als een dak dat is afgewerkt met echte dakpannen. Bovendien zal je bij het bekijken van ons assortiment ook kunnen vaststellen dat deze speciale platen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Zou je dus met andere woorden graag jouw dak in een bepaalde, specifieke kleur willen afwerken? Dan is dat altijd perfect mogelijk. Op deze pagina krijg je meer informatie over het gebruik van stalen dakpanplaten en uiteraard is het ook mogelijk om deze meteen te kopen hier bij van Viegen Handelsonderneming.

Wat zijn stalen dakpanplaten?

Voor stalen dakpanplaten geldt dat het in de praktijk gaat om prefab dakplaten welke zich kenmerken door de klassieke uitstraling waar dakpannen over beschikken. Voor elke plaat geldt dat deze bestaat uit verschillende soorten dakpannen. Ze kunnen in de praktijk worden gebruikt voor het bedekken van allerlei verschillende soorten daken. Denk hierbij niet alleen aan woningen en schuren, maar ook aan garages en boerderijen. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat het mogelijk is om zowel bij renovatie als bij nieuwbouwprojecten gebruik te maken van deze platen.

Voor dakpanplaten geldt dat ze gemaakt kunnen zijn van verschillende materialen. We maken daarbij een onderscheid tussen exemplaren van bijvoorbeeld aluminium en kunststof, maar dus ook van staal. Bovendien geldt ook nog eens dat je bij de keuze voor dakpanplaten kan kiezen voor het gebruik van exemplaren die wel en die niet zijn geïsoleerd. In ieder geval, indien je kiest voor het gebruik van stalen dakpanplaten zal je altijd kunnen vaststellen dat je kiest voor een dakafwerking welke bijzonder weinig aandacht en onderhoud zal vergen.

De plaatsing van dakpanplaten van staal

Ongeacht het soort afwerking die je graag voor je dak zal willen realiseren, het spreekt voor zich dat je altijd rekening zal willen houden met het gemak waarmee deze (al dan niet) kan worden geplaatst. Op dit vlak zal je kunnen vaststellen dat stalen dakpanplaten dankzij hun grote formaat eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Op deze manier kan ervoor worden gezorgd dat de installatiekosten aanzienlijk binnen de perken kunnen worden gehouden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ze bij renovatieprojecten boven op de bestaande dakbedekking kunnen worden aangebracht. Ook deze voordelen hebben ervoor gezorgd dat menig aantal mensen er door de jaren heen voor hebben gekozen om gebruik te maken van dit type dakafwerking.

Je bent altijd verzekerd van een uitstekende levensduur

Van cruciaal belang om rekening mee te houden bij het maken van de keuze voor een bepaalde vorm van dakbedekking of dakafwerking is natuurlijk de kwaliteit waarover het materiaal beschikt. Wat dit betreft moet je er namelijk rekening mee houden dat het gebruikte materiaal continu zal worden blootgesteld aan de weerselementen. Dit kan er in de praktijk al snel voor zorgen dat het materiaal wordt aangetast. Dit is gelukkig iets waar je niet voor hoeft te vrezen wanneer je de keuze maakt om gebruik te gaan maken van stalen dakpanplaten. Doordat deze platen zijn gemaakt van staal kan je namelijk altijd rekenen op een werkelijk uitstekende levensduur. Dit is bovendien nog niet alles. Het spreekt voor zich dat bouwen en verbouwen in de praktijk altijd een behoorlijke hoeveelheid aan kosten met zich meebrengt. Dat kan anders. Ook dit bewijzen stalen dakpanplaten. Voor deze dakpanplaten geldt namelijk dat ze niet alleen beschikken over een geweldige levensduur, daarnaast zijn ze ook nog eens aanzienlijk voordeliger in vergelijking met andere soorten dakbedekking. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook indien je niet over een bijzonder groot budget beschikt kan het interessant zijn om te kijken in de richting van dit type dakbedekking.

Keuze uit een uitgebreid aanbod boordevol met mogelijkheden

Tijdens het aankoopproces voor stalen dakpanplaten zal je kunnen vaststellen dat er verschillende opties bestaan. In eerste instantie wordt er een onderscheid gemaakt op vlak van kleur. Wanneer we dat doen kunnen we vaststellen dat je kan kiezen voor bijvoorbeeld een exemplaar in het rood, maar ook in het zwart of grijs. Voor welke van deze kleuren jij uiteindelijk gaat kiezen is natuurlijk aan jou. Voor menig aantal mensen geldt dat zij zweren bij de traditionele uitstraling waar een rood dak over beschikt terwijl anderen dan weer vooral kijken in de richting van een strak, zwart exemplaar. Waar jouw voorkeur ook naar uit mag gaan, met stalen dakpanplaten valt het altijd te realiseren.

Niet alleen voor de kleur geldt dat er verschillende mogelijkheden bestaan. Wanneer je een blik werpt op het aanbod hier bij van Viegen Handelsonderneming zal je namelijk tevens kunnen vaststellen dat stalen dakpanplaten kunnen worden aangekocht in verschillende afmetingen. Zo kan er ook op dit vlak altijd optimaal tegemoet worden gekomen aan jouw persoonlijke wensen.

Bestel ook jouw dakpanplaten vandaag nog! De informatie die je op deze pagina hebt aangetroffen heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat er heel wat interessante voordelen verbonden zijn aan het gebruik van dakpanplaten van staal. Het is dan ook zeker niet zomaar dat ongelofelijk veel mensen door de jaren heen voor deze vorm van dakafwerking hebben gekozen. Ben jij ook van plan om dit te doen en ben je nog op zoek naar een geschikte partij om jouw dakpanplaten vervaardigd van staal bij aan te schaffen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wij bieden je hier bij van Viegen Handelsonderneming namelijk de meest interessante voorwaarden aan voor het kopen van jouw stalen dakpanplaten!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €2.000,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!